Hocam tam elim kadar. Biraz daha büyük olmasını bekliyordum. 6.0" olsaymış daha iyi olurdu.
6 inch telefon "mini" olmaz.
Hocam tam elim kadar. Biraz daha büyük olmasını bekliyordum. 6.0" olsaymış daha iyi olurdu.
Bu kadar küçük olacağını tahmin etmemiştim. Bir de sarji çok hızlı gidiyor. Yani hiçbir şey yapmadan bir günde %30'a düştü. Elime ilk aldığımda fark ettim. İade edip duz 13 alacağım. İnşallah olur.
Troll konu, troll arkadaş…Adı üstünde 13 mini. Mini isimli cihazdan ne bekliyorsun? Tablet boyutunda olmasını mı? Kafaya gel ya.
Bu kadar küçük olacağını tahmin etmemiştim. Bir de sarji çok hızlı gidiyor. Yani hiçbir şey yapmadan bir günde %30'a düştü. Elime ilk aldığımda fark ettim. İade edip duz 13 alacağım. İnşallah olur.
13 mini kullanıyorum günde çok bakmazsam 1.5 gün gittiği oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.