iPhone 13 Mini iade edilip iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
5000
Telefonu şarja takınca ısınma falan oluyor mu alalı daha 5 gün oldu ama hafif ısınma oluyor telefonda

Telefonu açtım şu son iki gündür biraz kullandım ama iade alırlar mı ki fişi falan her şeyi duruyor
Hocam 2 hafta içerisinde üründen cayma hakkınız var. Beğenmedim diyip geçin iade vermek zorundalar.

Telefonu şarja takınca ısınma falan oluyor mu alalı daha 5 gün oldu ama hafif ısınma oluyor telefonda.

Çok fazla dikkat etmedim fakat sanırım arada bir ısınıyordu. Ama 2 senedir kullanıyorum ve bataryayla ilgili falan hiçbir problem yaşamadım. Pil sağlığı 87 de. 13 alırsan boyutu daha büyük olur ve şarjı daha iyi gider. Şarj problem olmucaksa ve küçük boyutlu telefonu sen de seviyorsan bence kesinlikle miniden devam et. Ama sonradan pişman olacaksan aradaki fiyat farkı da büyük bir fark değil o kadar.

Hocam 2 hafta içerisinde üründen cayma hakkınız var. Beğenmedim diyip geçin iade vermek zorundalar.

Hocam mı🙃 peki çok soru sordum kusura bakmayın ama şarj aleti kılıf koruma ekranı herşeyiyle birlikte 37 bin falana aldım iade edince onları da kabul ederler mi

iPhone 13 miniyi iade edip üstüne 5000 daha verip 13 alınır mı? Yani aralarında çok fark var mı hangisi daha uzun gider sizce?
İade kabul edeceklerini sanmıyorum. Batarya ve boyut hariç her şey aynı zaten. Batarya performansıda gayet yeterli. Gereği yok bence.

Hocam mı🙃 peki çok soru sordum kusura bakmayın ama şarj aleti kılıf koruma ekranı her şeyiyle birlikte 37 bin falana aldım iade edince onları da kabul ederler mi?

Forumda takılırken otomatik ekleniyor o kelime benlik bir şey değil yani. 50+ mesajdan sonra cümle başına ekliyor site (!).

Sorunuza gelecek olursak bilmiyorum, gidip sormanız gerek.

İade kabul edeceklerini sanmıyorum. Batarya ve boyut hariç her şey aynı zaten. Batarya performansıda gayet yeterli. Gereği yok bence.

Değiştirmemeye karar verdim bende teşekkürler ☺️

Forumda takılırken otomatik ekleniyor o kelime benlik bir şey değil yani. 50+ mesajdan sonra cümle başına ekliyor site (!).

Sorunuza gelecek olursak bilmiyorum, gidip sormanız gerek.
Anladım hocam teşekkürler 😄😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı