iPhone 13 Mini vs 12

Bütçe
22K tl

KML BEY

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, iPhone 11 cihazım var şu an ve 22 bin TL civarı bütçem var. Bütçeme uygun 12 ve 13 mini model 2 iPhone var (başka alternatif istemiyorum) 4K daha verip 13 almak istemiyorum o yüzden 13 mini ekranı hariç bir sıkıntı yaratmaz bana. Vatan da teşhir ürün olmadığından kullanan arkadaşlar tavsiye ederse sevinirim. Sizce 13 mininin ekranı sorun yaratır mı bana 11'den sonra(boyut olarak).

Arkadaşlar selam, iPhone 11 cihazım var şu an ve 22 bin TL civarı bütçem var. Bütçeme uygun 12 ve 13 mini model 2 iPhone var (başka alternatif istemiyorum) 4K daha verip 13 almak istemiyorum o yüzden 13 mini ekranı hariç bir sıkıntı yaratmaz bana. Vatan da teşhir ürün olmadığından kullanan arkadaşlar tavsiye ederse sevinirim. Sizce 13 mininin ekranı sorun yaratır mı bana 11'den sonra(boyut olarak).

12 almak bence daha mantıklı. 13 mini oyuncak telefon gibi. Batarya konusunda ikisi de günü çıkartır ama 13 mini batarya sağlığı yüzde 90'ın altına indiğinde küçük mAh olduğu için günde 2-3 sefer şarj edersin. Şahsi fikrim 13 alamıyorsan 12 almanı tavsiye ederim.

iPhone 11'den hatrı sayılacak bir geçiş yapmak istiyorsan S22 serisine veya düz 13 modeline göz atmanı öneririm, iPhone 12'de 13 Mini'de S22'nin genel anlamda gerisinde. İkisi arasında bir seçim yapmak gerekirse küçük telefon seviyorsan 13 Mini, standart boyut yeterliyse 12. Teknoloji mağazasında incelemeni öneririm. Bu arada S22 direkt olarak arayüzde bile iPhone 12'den daha akıcı ve hızlı bir deneyim sunmakta, One UI ile diğer Android arayüzleri bir tutmayınız, uzun vadede yavaşlamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı