iPhone telefona geçince, öyle her uygulamayı zaten yüklemiyorsunuz. Ya telefonda aradığınız o uygulama olmuyor, ya paralı oluyor, ya da bir şey olur, kasar, donar, pili hızlı biter diye yüklemeye çekiniyorsunuz. Yani biraz size bağlı bu durum. Ben aldığım tüm iPhone cihazlarda en düşük GB'li halini aldım, gayet de yetiyor.
Isınma gibi sorunlar derken, iPhone cihazdan bahsediyorsunuz sanırım. Şöyle izah edeyim; yazları telefon aşırı ısınıyor, elinize belki alamıyorsunuz. Ağır yüklerde kronik bir ısınma sorunu her iPhone cihazda var. Bu, 5-6 dakika video çekerken, oyun oynarken, full ekran parlaklığında çok uzun süreler sörf yaparken veya render/edit gibi işler yaparken iPhone cihazlar çok ısınıyor. Özellikle benim kullandığım iPhone X, 11, 12, 12 Pro Max, 13 Pro Max ve 14 Pro Max iyi derecede ısınan telefonlar. Özellikle iPhone X ve 12 kullandığım zamanlar, bir şey yaparken ısınacak mı diye ara sıra tırsıyordum. Zaten ısınma başlayınca bu sefer pil de ölüyor. Sürece alışmaya çalışırken kendinizi parçalıyorsunuz.