Instagram üzerinden konuşmayı çok isterdim ama maalesef şahsımı (kimliğimi) dışarıya paylaşmaktan çekinen birisiyim, özellikle forumlarda. Buna anlayış gösterirseniz sevinirim. Zaten burada, ben size yardımcı olmaya devam edeceğim.14 olsa.
Hocam acaba ıgden konuşsak sizle tabii sizde isterseniz. @mhrmincee
Hocam paramı basayım 17 yaşında param bu kadar ben ne yapayım bu kadar parayı bir telefona verdiğime bende şaşıyorum ama hevesim var içinde ve evet pil dert olmaz diye düşünüyorum çünkü yanımda powerbank ile gezerim ve 13 değil 14 alacağım telefoto nedir bilmiyorum ama telefoto 14'e var herhalde.
merhabaArkadaşlar selamlar. 17 yaşındayım birinden 50 bin TL alacağım var yakında verecek ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Şu anki kullandığım cihaz Xiaomi 11T 2022 ağustosta yurt dışı cihazı olarak sıfır aldım 2 sefer de IMEI attırdım. Cihaz halen çok iyi aslında bütün ihtiyaçlarımı karışılıyor ama artık Xiaomi gerçeği ufak ufak donuyor ama hemen geri topluyor. Hiç iPhone kullanmadım ama çevremde herkese görüyorum heves için diyelim iPhone istiyorum. Yok beğenmedim diyelim muhtemelen çok değer kaybı olmadan 2 3 bin TL zararla satıp Samsung'a geçerim. Şimdi elimdeki paranın hepsini de vermek istemiyorum 35 40 bin TL'ye iPhone almak değer mi? İşim gereği fotoğrafları güzel çekmesi önemli. Oyun arada PUBG oynarım o kadar. Genelde sosyal medya müzik ve fotoğraflar arasındayım gün içinde yoğun kullanıyorum 20 80 pile dikkat ederim ama illaki yetmeyecek yanımda powerbank ile gezerim muhtemelen.
Instagram üzerinden konuşmayı çok isterdim ama maalesef şahsımı (kimliğimi) dışarıya paylaşmaktan çekinen birisiyim, özellikle forumlarda. Buna anlayış gösterirseniz sevinirim. Zaten burada, ben size yardımcı olmaya devam edeceğim.
Para konusuna gelirsek, paranızı basın, iyi hoş, ama zamanı geldiğinde o parayı maalesef ararsınız. 17 yaşında aramıyor olabilirsiniz çünkü yapacağınız maksimum şey ne olur ki? Oradan oraya tatil mi? Bütün gün alkol içip takılmak, gezmek mi? Yoksa hobilere yatırım yapmak mı, kendinize harcamak mı, ya da bir telefon vesaire alıp yine kendinize harcamak mı? Baktığınızda, 40-50 bin TL zaten bunlar için bile çok az. O yüzden mantıklı kullanın, iyi kullanın.
Bir iPhone cihazına 30-40 bin lira vermek saçma geliyor, özellikle ben bu fikri savunalı yıllar yıllar olmasına rağmen milyarlar dökmeye devam ettim iPhone cihazlara. Pişman mıyım? Evet, pişmanım sayılır. Yıllardır boş bir ekosistemin içindeydim ve S24 Ultra ile o ekosisteme veda ettim. Yakın bir zamanda elimdeki iPad ve Mac'leri de çıkarır, elimdeki çift 3090 sistemi sanırım 5000 serisine artık yükseltmeye başlarım.
Son olarak, telefoto bir lens türüdür. Kısaca Zoom lens denilebilir. IPhone'da Pro ve Pro Max modellerde sadece bulunur.
Apple ekosistemi derken mesela dışarıdan bir akıllı saat bağlayamıyor muyum telefona.
Paramı en idareli böyle kullanırım diye düşünüyorum yatırım tarafında da param var ona hiç dokunuyorum zaten ama bir telefona 43 bin TL vermemi diyorsunuz.
Bağlarsınız ama Apple Watch gibi olmaz. 43 bin TL konusunda ise ne anlıyorsanız o
Instagram üzerinden konuşmayı çok isterdim ama maalesef şahsımı (kimliğimi) dışarıya paylaşmaktan çekinen birisiyim, özellikle forumlarda. Buna anlayış gösterirseniz sevinirim. Zaten burada, ben size yardımcı olmaya devam edeceğim.
Para konusuna gelirsek, paranızı basın, iyi hoş, ama zamanı geldiğinde o parayı maalesef ararsınız. 17 yaşında aramıyor olabilirsiniz çünkü yapacağınız maksimum şey ne olur ki? Oradan oraya tatil mi? Bütün gün alkol içip takılmak, gezmek mi? Yoksa hobilere yatırım yapmak mı, kendinize harcamak mı, ya da bir telefon vesaire alıp yine kendinize harcamak mı? Baktığınızda, 40-50 bin TL zaten bunlar için bile çok az. O yüzden mantıklı kullanın, iyi kullanın.
Bir iPhone cihazına 30-40 bin lira vermek saçma geliyor, özellikle ben bu fikri savunalı yıllar yıllar olmasına rağmen milyarlar dökmeye devam ettim iPhone cihazlara. Pişman mıyım? Evet, pişmanım sayılır. Yıllardır boş bir ekosistemin içindeydim ve S24 Ultra ile o ekosisteme veda ettim. Yakın bir zamanda elimdeki iPad ve Mac'leri de çıkarır, elimdeki çift 3090 sistemi sanırım 5000 serisine artık yükseltmeye başlarım.
Son olarak, telefoto bir lens türüdür. Kısaca Zoom lens denilebilir. IPhone'da Pro ve Pro Max modellerde sadece bulunur.
Hocam öyle bir demişsiniz ki ilk yorumda bu kadar vermeye gerek yok ileride ararsın gibi alttakinde ise hayatı yaşamak için 40 bin TL az o yüzden iyi şeç iPhone ak zaten yetmiyor der gibi
Hocam öyle bir demişsiniz ki ilk yorumda bu kadar vermeye gerek yok ileride ararsın gibi alttakinde ise hayatı yaşamak için 40 bin TL az o yüzden iyi şeç iPhone ak zaten yetmiyor der gibi
Hahaha hayır tabii ki dostum yani mantık yaptığın zaman değmeyeceğini kendin de anlıyorsun S23 veya S24 alıp işin içinden çıkmak daha mantıklı iPhone bir hevesle alınıp 6 ayda sıkılacağınız çok bir manası yok diyeceğiniz bir şey.
Hevesin aşırı fazla varsa al bir süre kullanıp beğenmezsen satarsın zaten veya bulmaya çalış bir MediaMarkt bayii 14 gün olayını dene.
Ne demek pil önemli değil siz sinir hastası mı olmak istiyorsunuz hocamyapmayın kendinize bunu. Bir kere Pro olmayan modeli almak fukara işi resmen sadece elimde iPhone olsun diye alınan modeller base modeller. Telefoto kamerası yok telefonda yakınlaştırınca kumlanıyor resim çektiğin portre güzel çıkmıyor iPhone 13 resim konusunda özellikle hiç beğenmedim renkleri aşırı canlı gerçekliği yok. Ben size S23 alın demiyorum ama iPhone 13 alınca içinizdeki rahatlama kısa süre içinde acıya döne.
Mavi hap kırımızı hap oldu bu iş.
Peki 14 nasıl hocam.
Mavi hap kırımızı hap oldu bu iş.
Peki 14 nasıl hocam.