IPhone 13 mü S23 mü?

Instagram üzerinden konuşmayı çok isterdim ama maalesef şahsımı (kimliğimi) dışarıya paylaşmaktan çekinen birisiyim, özellikle forumlarda. Buna anlayış gösterirseniz sevinirim. Zaten burada, ben size yardımcı olmaya devam edeceğim.

Para konusuna gelirsek, paranızı basın, iyi hoş, ama zamanı geldiğinde o parayı maalesef ararsınız. 17 yaşında aramıyor olabilirsiniz çünkü yapacağınız maksimum şey ne olur ki? Oradan oraya tatil mi? Bütün gün alkol içip takılmak, gezmek mi? Yoksa hobilere yatırım yapmak mı, kendinize harcamak mı, ya da bir telefon vesaire alıp yine kendinize harcamak mı? Baktığınızda, 40-50 bin TL zaten bunlar için bile çok az. O yüzden mantıklı kullanın, iyi kullanın.

Bir iPhone cihazına 30-40 bin lira vermek saçma geliyor, özellikle ben bu fikri savunalı yıllar yıllar olmasına rağmen milyarlar dökmeye devam ettim iPhone cihazlara. Pişman mıyım? Evet, pişmanım sayılır. Yıllardır boş bir ekosistemin içindeydim ve S24 Ultra ile o ekosisteme veda ettim. Yakın bir zamanda elimdeki iPad ve Mac’leri de çıkarır, elimdeki çift 3090 sistemi sanırım 5000 serisine artık yükseltmeye başlarım.

Son olarak, telefoto bir lens türüdür. Kısaca zoom lens denilebilir. iPhone’da Pro ve Pro Max modellerde sadece bulunur.

merhaba
bende 50 aydır mi10t 8 gb 128 tr cihazı kullanıyorum .
8 gen 2 ve 8 gen 3 cihazlara bakıyorum.
s23 harici 40 50-60 nin lira .
bugün alsan 1 saat sonra aldığın yere gitsen 15-20 bin lira düşük teklif ettiklerini ekşi ve sahibinden de okuyabilirsin.

s24 ultra 512 gb 66 bin liraya al.
telefoncuya götür 45 bin teklif ediyor.
ama iphone da bu kadar düşüş yok.
yılardır Android kullanıyorum .
hiç iphone kullanmadım .
istediğim yazılım iphone da çalışmıyor .
ve çift uygulama desteği xiaomi ve Samsung da var.
50 bin lirayı da Android e vermek istemiyorum.

mi14t pro 8 gen 2 ile 35 bin liraya çıksaydı . tercih edecektim .

bende kararsızım.

Apple ekosistemi derken mesela dışarıdan bir akıllı saat bağlayamıyor muyum telefona.
Paramı en idareli böyle kullanırım diye düşünüyorum yatırım tarafında da param var ona hiç dokunuyorum zaten ama bir telefona 43 bin TL vermemi diyorsunuz.

Bağlarsınız ama Apple Watch gibi olmaz. 43 bin TL konusunda ise ne anlıyorsanız o

Bağlarsınız ama Apple Watch gibi olmaz. 43 bin TL konusunda ise ne anlıyorsanız o

Hocam öyle bir demişsiniz ki ilk yorumda bu kadar vermeye gerek yok ileride ararsın gibi alttakinde ise hayatı yaşamak için 40 bin TL az o yüzden iyi şeç iPhone ak zaten yetmiyor der gibi

Hocam öyle bir demişsiniz ki ilk yorumda bu kadar vermeye gerek yok ileride ararsın gibi alttakinde ise hayatı yaşamak için 40 bin TL az o yüzden iyi şeç iPhone ak zaten yetmiyor der gibi

Hahaha hayır tabii ki dostum yani mantık yaptığın zaman değmeyeceğini kendin de anlıyorsun S23 veya S24 alıp işin içinden çıkmak daha mantıklı iPhone bir hevesle alınıp 6 ayda sıkılacağınız çok bir manası yok diyeceğiniz bir şey.

Hevesin aşırı fazla varsa al bir süre kullanıp beğenmezsen satarsın zaten veya bulmaya çalış bir MediaMarkt bayii 14 gün olayını dene.

Mavi hap kırımızı hap oldu bu iş.

Peki 14 nasıl hocam.

Son düzenleme:
Mavi hap kırımızı hap oldu bu iş.

Peki 14 nasıl hocam.

Hocam ben 14'ü hiç tecrübe etmedim üstüne konuşamam yanıltıcı olur. O kadar para veriyorsunuz sonuçta telefon iyi demeye gerek yok iyi olmak zorunda zaten amacınız heves alıp satmaksa onun yerine bir teknoloji mağazasında deneyin biraz kullanın. Apple cihaz ekosistem gibi mevzulara giren arkadaşlar var bu tabii ki Samsung tarafında da Huawei de de var ama misal vereyim Samsung telefon aldın yanına aldığın tablet de aşırı pahalı olmayacak saati de aynı şekilde fiyat performans ürünleri daha kolay bir araya toplarsın. S23 güzel cihazdır gerçekten olmuş dedim ben şahsen ama şu an S24'ün 7 yıl güncelleme desteği var ve S23 2. güncellemesini aldı ya da alacak olması lazım. S25 eğer Snapdragon 8 Elite ile tanıtılırsa Türkiye için ona da bakabilirsiniz base modeline.

S23 değil de imkan varsa S24 al güncelleme desteği var(sözde) 6 yıllık xs xr serisi bile 7. güncellemesini bekliyor ama S26 da çıksa forumda 'S26 mı iPhone 13 mü' diye bir konu çıkacağınıda asla unutma dostum, anlayana cevabımı verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…