iPhone 13 nasıldır?

Aktif olarak kullanıyorum. Kas gücü olarak çok iyi, ufak ve mütevazi bir boyutu var. Kamerayı çok fazla kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Telefonda çok vakit geçirmediğim için eksi bir yönünü görmedim. Sadece arada bir Wi-Fi kötü çekiyor onun dışında bir sorunu yok hocam. Ek sorunuz varsa cevaplayabilirim.
60Hz ekranını gün içinde fark etmiyorum bile bu arada.

Isındığı zaman kasıyor mu böyle söylentiler var.

Fiyatı iyi. Bir tanıdığım şubat ayında alırken 37 bin liraydı öyle düşünebilirsin. Hayırlı olsun.

Ömrü ne kadar gider normal kullanımda.

Telefonun ısındığına şarj olduğu zamanlar dışında pek şahit olmadım ama şarjdayken ısındığında da herhangi bir kasmaya denk gelmedim.

Temiz kullanırsan, 2 yıl kullanır aldığın fiyata satarsın.

En son iOS 20 alacak. Özellik desteği bittikten sonra ne kadar kullanacağın sana kalmış bir şey. Ama güvenlik güncellemelerini almaya devam eder merak etme.

Pil ne kadar gider sosyal medyada gezmeyle.

Pil ne kadar gider sosyal medyada gezmeyle.

En son iOS 18 geldiği için net bir şey söyleyemem. Biraz araştırma ya da forumda kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa daha tutarlı olabilir.

Güzeldir illa iPhone alacağım diyorsanız alınabilir ama telefonu uzun kullanmak için alıyorum derseniz bütçe arttırmanızı öneririm.

14 önerecektim fakat arada kesinlikle 10 bin liralık değecek bir fark yok.

En son iOS 18 geldiği için net bir şey söyleyemem. Biraz araştırma ya da forumda kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa daha tutarlı olabilir.

14 önerecektim fakat arada kesinlikle 10 bin liralık değecek bir fark yok.

Hocam aslında 4 5 bin fark olsa alacaktım ama biri 34.999 biri 44 45 bandında bütçe mi bayağı aşıyor.

Tahminimce 6 saat götürür.

Peki pil ömrü hızlı azalıyor diyen arkadaşlarım oldu bu durum var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı