OnurDoğan63_19
Hectopat

- Makaleler
 - 4

Arkadaşlar iPhone 13'te NFC okutma için kimliği telefonun önüne mi getiriyorum arkasına mı? Bir de tamamen yapıştırmak mı gerekiyor telefona?

Arkadaşlar iPhone 13'te NFC okutma için kimliği telefonun önüne mi getiriyorum arkasına mı? Bir de tamamen yapıştırmak mı gerekiyor telefona?
Kılıf yok hocam, uygulama izni nasıl oluyor ?Kılıf varsa çıkarın. NFC özelliği açık mı ve uygulama izinlerinde bir eksiklik var mı kontrol edin.
Kimlik okutmak için ben telefonun ön - üstüne koyuyorum. Apple Pay için de arka - üst ile.Arkadaşlar iPhone 13'te NFC okutma için kimliği telefonun önüne mi getiriyorum arkasına mı? Bir de tamamen yapıştırmak mı gerekiyor telefona?
NFC ayarı yok iPhonelarda default bir şekilde açık ve değiştiremiyorsunuz.Kılıf varsa çıkarın. NFC özelliği açık mı ve uygulama izinlerinde bir eksiklik var mı kontrol edin.
Hocam kimlikte sorun olmasın? Denemek için başka kimlikle baktınız mı?Saat 12'den beri deniyorum olmadı, çipim bozuk demekki, başka bir şey gelmiyor artık aklıma, telefonun her yerine yaklaştırdım illaki bir yerden alırdı, anlardım, o bile olmadı.
işte aklıma gelen tek durum bu şuan. Başka kimlik yok denemek için.Hocam kimlikte sorun olmasın? Denemek için başka kimlikle baktınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.