iPhone 13 pil değişince piyasası düşer mi?

mekor58

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda iPhone 13 pil değişimi yapacağım. Parçalar kısmında orijinal servis pili ve parça geçmişi çıkacak. Tanımlanmamış aygıt vb. uyarı vermeyecek fakat IPhone'larda pil değişimi fiyatı çok düşürür mü?

Merhaba, yakın zamanda iPhone 13 pil değişimi yapacağım. Parçalar kısmında orijinal servis pili ve parça geçmişi çıkacak. Tanımlanmamış aygıt vb. uyarı vermeyecek fakat IPhone'larda pil değişimi fiyatı çok düşürür mü?
Orijinal pil ise neredeyse hiç düşürmez

Orijinal de sorun olmaz fakat yan sanayi düşürür.

Ben alacak olsam düşük pilli orijinal olmasındansa orijinaliyle değişmiş yüksek pil sağlığı tercih ederim. Serviste değişirse düşüreceğini zannetmiyorum.

Deneyimimi aktarıyorum.
Orijinal pil değiştirdim, pil değiştiğine dair Apple fatura veriyor. Faturayla birlikte satın, olması gerekenden daha da değerlenebilir.

Ancak sahte pil taktırırsanız, orijinaline göre şüphesiz fiyat düşecektir. Muhtemelen güvenilir gözle de bakmazlar.

Yorumlarınız için teşekkürler. Cihazın faturası ile birlikte değişen servis pilinin faturasının da sunulması durumunda bir eksilme olmuyor anladım.

Yan sanayi ile değiştirirseniz oldukça düşecektir suya dayanıklılık olayı bile etkilenebiliyor.

Orijinal ile değiştirirseniz pek bir düşüş olacağını düşünmüyorum ama yetkili müdahale olduğuna dair belgeleri saklamanız lazım.

Yorumlarınız için teşekkürler. Cihazın faturası ile birlikte değişen servis pilinin faturasının da sunulması durumunda bir eksilme olmuyor anladım.
Hayır olmaz. Sonuçta orijinal sıfır batarya,neden olsun 👍🏻

Üstüne üstelik orijinal pilin garantisi 4 ya da 6 ay olması lazım. Apple kendisi tarafından garanti de veriyor. Kafanız rahat olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı