iPhone 13 pil kullanım süresi normal mi?

Pil sağlığı %100 olan bir cihaz ile 8-9 saat gayet rahat alırsın. 6 saat gayet az bir süre.
Tiktok gibi uygulamalar şarjı yer. Konu sahibinin kullandığı uygulamalara bakmalısın. Ne kadar parlaklıkta kullandı? Konum vb. şeyler açık mıydı bunlar da önemli detay. Ortalamaya göre gayet normal.

Tiktok gibi uygulamalar şarjı yer. Konu sahibinin kullandığı uygulamalara bakmalısın. Ne kadar parlaklıkta kullandı? Konum vb. şeyler açık mıydı bunlar da önemli detay. Ortalamaya göre gayet normal.
Instagram, YouTube, X gibi uygulamalarla günlük gayet kullanımda bundan fazlasını alır. Pili zaten optimize olmamış arkadaşın. %100 pil sağlığı ile ilerde çok daha iyi ekran süreleri alır.

Sürekli dışarıda kullandığın için otomatik ekran parlaklığın sonundaysa ve LTE kullanımı da varsa aynı zamanda alınmış ev veya ofis ortamında Wİ-Fİ ile kullanılan cihazdan biraz daha düşük ekran süreleri görmen normaldir.
Zamanla oturur fakat %20-25 altına asla düşürme.
Ben günüm yoğun değilse bazen %80 bile olmadan çekiyorum. Eve geldiğimde %30'un çok üzerinde kalmış oluyor.
1 Yıldan fazla kullandığım cihaz hala %100 sağlıkta.

Instagram, YouTube, X gibi uygulamalarla günlük gayet kullanımda bundan fazlasını alır. Pili zaten optimize olmamış arkadaşın. %100 pil sağlığı ile ileride çok daha iyi ekran süreleri alır.

Hayaller alemindesin hocam, umarım dediğin gibi olur

Normal bir ekran süresi. Kaç saat almasını bekliyorsun? Ağırlıklı olarak TikTok, Safari'de gezmiş konu sahibi.

Sen sıfır iPhone 13 bataryasını sahte bataryalarla karıştırıyorsun dostum. Sen Deji batarya kullan tamam mı? iPhone 13 ilk çıktığında zaten işlemcisi ve bataryası ile reklam yaptı. O reklamı bul izle derim sana. Adamlar A15 Bionic çip ile bataryanın mükemmel uyumu diye tüm dünyaya gösteriş yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…