iPhone 13 pil kullanım süresi normal mi?

Sen sıfır iPhone 13 bataryasını sahte bataryalarla karıştırıyorsun dostum. Sen Deji batarya kullan tamam mı? iPhone 13 ilk çıktığında zaten işlemcisi ve bataryası ile reklam yaptı. O reklamı bul izle derim sana. Adamlar A15 Bionic çip ile bataryanın mükemmel uyumu diye tüm dünyaya gösteriş yaptılar.

iPhone 13 kullanıcısı olarak bu yorumuna şaşırmadım klasik bir sonradan görme fanboysun. iPhone 13 ilk çıktığında iOS15 ile gelmişti o günden bugüne cihaz çok eridi ister kabul et ister etme. Bu arada aynı sevdiğin Apple zamanında iPhone XR için de A12 çip ile bataryanın mükemmel uyumu diyerek tüm dünyaya gösteriş yaptı ama iPhone 13'te olduğu gibi sadece” gösterişte” kaldı. Aç izle sen de tamam mı belki uyanırsın biraz.

iPhone 13 kullanıcısı olarak bu yorumuna şaşırmadım klasik bir sonradan görme fanboysun. iPhone 13 ilk çıktığında iOS15 ile gelmişti o günden bugüne cihaz çok eridi ister kabul et ister etme. Bu arada aynı sevdiğin Apple zamanında iPhone XR için de A12 çip ile bataryanın mükemmel uyumu diyerek tüm dünyaya gösteriş yaptı ama iPhone 13'te olduğu gibi sadece” gösterişte” kaldı. Aç izle sen de tamam mı belki uyanırsın biraz.
Mantıksız cevapların diz boyu. Adam sıfır telefon almış, o günden bugüne diye demenden belli okumadan yorum yapman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıksız cevapların diz boyu. Adam sıfır telefon almış, o günden bugüne diye demenden belli okumadan yorum yapman.
Bir fragmanda gördüğün Apple’ın cümlesinden büyülenmişsin gelmiş burada bana mantıksız diyorsun. Diğer arkadaşlar da kimin ne kadar mantıklı konuştuğunun farkındadır emin ol herkes görüyor mesajlarını. Ayrıca ben o günden bugüne derken iOS15 ile çıkan iPhone 13’ün bugünkü haliyle kıyas yaptım. Sen yine okuduğunu anlamadın. Adamın cihazının yeni olduğunun farkındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı