iPhone 13 pil kullanimi normal mi?

pınaryilmaz

Zeptopat
Yer
manisa
Arkadaşlar cuma gunu aldim iPhone 13 sarji nasıl sizce? Daha once kullanmadigimdan bilmiyorum. Siz yardimci olun. Telefon bostayken ben uyurken şarj yiyor. Biraz normal mi?

Dosya Ekleri

• D1660F54-8E3C-4747-9C0D-E6C25BB936B5.png
    D1660F54-8E3C-4747-9C0D-E6C25BB936B5.png
    125,8 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar şarj varken düşük pil modunda kullanmayın.
Bazı insanlar hep düşük pil modunu açık kullanıyor. Bence gerçekten düşük olmadıkça açılmamalı. Ben bugüne kadar bir kere bile kullanmamışımdır. Öyle çok ahım şahım bir şey değil çünkü.

Soruya gelirsek, normal.

Benim 11 im varken cihaz 8 ayda %87 pil sağlığına düşmüştü, galiba bir sorun vardı çünkü hiç normal gelmedi, öyle oyun oynayan biride değilim bi stardew valley kurulu onu bile her dk oynamam, sonra 13 aldım onu satıp, memnunum 2 aydır. Şu şarjı ben genelde 20 80 90 yapıyordum 20 100 yapın diyorlar herkes birşey söylüyor kafamız yandı artık.

Bu arada normal kullanım.

Benim 11 im varken cihaz 8 ayda %87 pil sağlığına düşmüştü, galiba bir sorun vardı çünkü hiç normal gelmedi, öyle oyun oynayan biride değilim bi stardew valley kurulu onu bile her dk oynamam, sonra 13 aldım onu satıp, memnunum 2 aydır. Şu şarjı ben genelde 20 80 90 yapıyordum 20 100 yapın diyorlar herkes birşey söylüyor kafamız yandı artık.

Bu arada normal kullanım.
Teşekkür ederim icimi rahatlattiniz

O kadar şarj varken düşük pil modunda kullanmayın.

Bir bilgim yoktu daha uzun gider diye açıyordum açmam artık.

Arkadaşlar cuma gunu aldim iPhone 13 sarji nasıl sizce? Daha once kullanmadigimdan bilmiyorum. Siz yardimci olun. Telefon bostayken ben uyurken şarj yiyor. Biraz normal mi?

Bu arada yatarken telefonu kapatıyorum buna gerek var mı herhangi bir zararı olur mu uzun kullanımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı