iPhone 13 pil sağlığı normal mi?

Arkadaşlar alalı 9.5, 10 ay oldu normal mi? Yoksa hızlı mı gitmiş sizce? İlk 5, 6 ay full yüzde yüzdü pil sağlığı hiç düşmedi birden hızlı düşmeye başladı.
Gayet berbat gidiyor pil sağlığın. Böyle giderse emin ol %80’i 4-5 aya boylarsın. Yazılım güncellemesi yapmayı bırakmalı, %20’de takıp 80’de almalısın. Şarjda kullanmamalısın. Eğer yazılım güncellemesi yapacağım diyorsan diğer dediğim şeylerin hiçbir anlamı yok takıl kafana göre 4-5 ay sonra tekrar konu açmana da gerek yok, sebebini şimdiden söylüyorum.

Gayet berbat gidiyor pil sağlığın. Böyle giderse emin ol %80’i 4-5 aya boylarsın. Yazılım güncellemesi yapmayı bırakmalı, %20’de takıp 80’de almalısın. Şarjda kullanmamalısın. Eğer yazılım güncellemesi yapacağım diyorsan diğer dediğim şeylerin hiçbir anlamı yok takıl kafana göre 4-5 ay sonra tekrar konu açmana da gerek yok, sebebini şimdiden söylüyorum.
Arkadaşın dediği gibi yapın, ben %79'a kadar düştüm 30 40'larda tak çıkar yapa yapa.

Arkadaşın dediği gibi yapın, ben %79'a kadar düştüm 30 40'larda tak çıkar yapa yapa.
Ve pil döngümü buldum uzun uğraşlar sonucu 356

Gayet berbat gidiyor pil sağlığın. Böyle giderse emin ol %80'i 4-5 aya boylarsın. Yazılım güncellemesi yapmayı bırakmalı, %20'de takıp 80'de almalısın. Şarjda kullanmamalısın. Eğer yazılım güncellemesi yapacağım diyorsan diğer dediğim şeylerin hiçbir anlamı yok takıl kafana göre 4-5 ay sonra tekrar konu açmana da gerek yok, sebebini şimdiden söylüyorum.

Hocam ama telefon hala güncel misal kameradan videoya geçerken problem oluyordu dün güncelleme geldi düzeldi. Hiç güncelleme yapmayım mı neticede iPhone 8 X falan değil cihazım çok mu zararı olur merak ettim.

Ne kadar sürede hocam

Dosya Ekleri

• IMG_7721.png
    IMG_7721.png
    447,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Hocam ama telefon hala güncel misal kameradan videoya geçerken problem oluyordu dün güncelleme geldi düzeldi. Hiç güncelleme yapmayım mı neticede iPhone 8 X falan değil cihazım çok mu zararı olur merak ettim.
Şimdi bakın, her gelen güncelleme kaş yaparken göz çıkarır eski iPhone’larda. Yani son model iPhone’da sadece son sürüm iOS stabildir. Her güncelleme yaptığınızda, kamera kaliteniz adım adım düşüyor, pil sağlığınız daha hızlı erimeye başlıyor. Zamanla arka planda uygulama yenileyememe gibi durumlar da oluyor. Telefonunuzu seviyor ve uzun yıllar keyifle kullanmak istiyorsanız için diyorum. Yoksa her iPhone, 5 sene götürüyor kafadan. 11-12 yıldır iPhone kullanıcısı olarak, daha önceki cihazlarımı güncelleyerek bitirmiş biri olarak diyorum; tecrübeyle sabittir.

Şimdi bakın, her gelen güncelleme kaş yaparken göz çıkarır eski IPhone'larda. Yani son model IPhone'da sadece son sürüm iOS stabildir. Her güncelleme yaptığınızda, kamera kaliteniz adım adım düşüyor, pil sağlığınız daha hızlı erimeye başlıyor. Zamanla arka planda uygulama yenileyememe gibi durumlar da oluyor. Telefonunuzu seviyor ve uzun yıllar keyifle kullanmak istiyorsanız için diyorum. Yoksa her iPhone, 5 sene götürüyor kafadan. 11-12 yıldır iPhone kullanıcısı olarak, daha önceki cihazlarımı güncelleyerek bitirmiş biri olarak diyorum; tecrübeyle sabittir.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler dediklerinizi tel tek uygulayacağım bu arada arka plandaki uygulamaları kapatayım mı bazıları zarar veriyor diyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı