14 PM kullanan arkadaşımla bir ara karşılaştırdığımızda kendisinin hiç dikkat etmemesine rağmen benden biraz daha yüksek pil sağlığına sahip olduğunu görmüştüm. Kaldı ki ben çok dikkat ederim. Pro ve Pro modelleri düz modellerden daha iyi pil ömrüne sahipler. Bunu çoğu kişiden duydum, gördüm ve okudum.
Cevabınız için teşekkür ederim Aynı cihazda arkadaşımda da olduğu için elimde olmadan kıyaslama yapıyorum ve diyorum acaba ben mi cihazı gerçekten kötü kullanıyorum. Pil sağlığının 2 haftada bu kadar düşmesi paronayak ediyor beni
Evet gerçekten çok düştüğü bir gerçek ama şunu da bilmek lazım her batarya aynı olmuyor. Yapılacak bir şey var mı hiç bilmiyorum. 1 ay olmadan % kaybetmiştim ben de ama ilerleyen zamanlarda yavaşlamıştı. Başka bir cihaz daha iyi tepki veriyordu. Çok değişken bir durum. Ben biraz şans demek istiyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim ^^ Şans meselesi ise çok sıkıntı çünkü 2 haftada 2'lik bir düşüş normal gelmiyor bana. Ne yapacağımı da bilmiyorum gerçekten. Bazen bataryada unutup full dolduruyorum ondan mı kaynaklı acaba
Pil sağlığı düşündüğün kadar önemli bir şey değil senin kullanımına etki edecek şeklilde bir problem varsa garantiye gönderirsin yoksa oradaki yüzdeler tam anlamıyla doğru olarak yazmıyor.
Cevabınız için teşekkür ederim ^^ Şans meselesi ise çok sıkıntı çünkü 2 haftada 2'lik bir düşüş normal gelmiyor bana. Ne yapacağımı da bilmiyorum gerçekten. Bazen bataryada unutup full dolduruyorum ondan mı kaynaklı acaba
14 PM kullanan arkadaşımla bir ara karşılaştırdığımızda kendisinin hiç dikkat etmemesine rağmen benden biraz daha yüksek pil sağlığına sahip olduğunu görmüştüm. Kaldı ki ben çok dikkat ederim. Pro ve Pro modelleri düz modellerden daha iyi pil ömrüne sahipler. Bunu çoğu kişiden duydum, gördüm ve okudum.