iPhone 13 pil sağlığı 2 haftada %2 düştü

Düzlerle alakası yok bence genel olarak durum böyle, 14 Pro kullanıyorum aynısını yaşadım.
14 PM kullanan arkadaşımla bir ara karşılaştırdığımızda kendisinin hiç dikkat etmemesine rağmen benden biraz daha yüksek pil sağlığına sahip olduğunu görmüştüm. Kaldı ki ben çok dikkat ederim. Pro ve Pro modelleri düz modellerden daha iyi pil ömrüne sahipler. Bunu çoğu kişiden duydum, gördüm ve okudum.

Hocalarımın dediği gibi çok takılmayın, kullan gitsin 1 kere geliyoruz hayata .

Cevabınız için teşekkür ederim ^^ Şans meselesi ise çok sıkıntı çünkü 2 haftada 2'lik bir düşüş normal gelmiyor bana. Ne yapacağımı da bilmiyorum gerçekten. Bazen bataryada unutup full dolduruyorum ondan mı kaynaklı acaba

Cevabınız için teşekkür ederim. Kullanımdan kaynaklı olduğunu düşünüyordum bu pil düşüşünün

Bataryadan kaynaklı bir durum. Senlik bir şey yok. İlerleyen zamanlarda düşme hızının yavaşlayacağını düşünüyorum.

Ben bu şekilde devam edeceğini zannetmiyorum, kaldı ki eğer böyle olursa garantiye yollarsın.

Peki bu 20-80 durumuna katılıyor musunuz? Ben bazen 90-95'te şarjdan çıkarıyorum da...

5 ayda %2 pil sağlığı gitmiş olarak düşünün, çok kasmayın kendinizi hocam. Ayrıca 5 aya göre bence gayet iyi, benim telefonum 20/80 şarj döngüsü yapıp sağlıklı kullanmama rağmen 3 ayda 94'e düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…