iPhone 13 pil sağlığı 2 haftada %2 düştü

• Konuyu başlatan JinNa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 1.192
Hocam şu anda bende de iPhone 13 var 17 günde %86'dan %81 pil sağlığına düştü bugün öğle saatlerinde Apple konuştum uzaktan cihazı kontrol ettiler bir sorun olmadığını 1100 defa şarj döngüsü olduğunu normalde 500 döngüde %80 düştüğü söylendi beni de paranoyak etmişti ama konuştuktan sonra rahatladım eğer düşmeye devam ederse Apple desteği arayın yardımcı olurlar.

Hocam şu anda bende de iPhone 13 var 17 günde %86'dan %81 pil sağlığına düştü bugün öğle saatlerinde Apple konuştum uzaktan cihazı kontrol ettiler bir sorun olmadığını 1100 defa şarj döngüsü olduğunu normalde 500 döngüde %80 düştüğü söylendi beni de paranoyak etmişti ama konuştuktan sonra rahatladım eğer düşmeye devam ederse Apple desteği arayın yardımcı olurlar.
Merhaba saçma bir soru olacak fakat cihazım 2.el herhangi bir problem olur mu Apple Desteği arasam?

Merhaba, iPhone 13 cihazımın pil sağlığı 2 haftada %2 bir düşüş gösterdi. 5 aylık bir cihaz. 5 ayın sonunda 99'u görmüştüm fakat ondan 1 hafta sonrasında tekrar düşüş göstererek 98'e inmiş. Normal mi yoksa anormal bir durum mudur? Cihazla aşırı oyun oynayan birisi değilim. Elimden geldiğince piline dikkat ediyorum fakat insanlık hali çok nadir şarjda bırakıp 100'e kadar doldurmuş bulunuyorum. Aynı cihaz ve aynı ömür kalitesinde arkadaşımda da var onun pil sağlığı 99. benim kadar dikkat de etmiyor kendisi. Ne yapmalıyım göstermem gerekiyor mu bir yere cihazı? Derdini seveyim diyenler olacaktır elbet fakat takıntı yapıyorum istemsiz. Bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi acaba? 🥹

Bazen oluyor öyle, bende de önceden 13 vardı daha telefonu kurdum aktardım derken bir baktım 99'a düşmüş daha aldigim günün akşamı yani düşün 😅1.5 yıl kullandım pil 87 de satmıştım, çok takarsanız çok hor kullanıyorum diye moralinizi bozarsiniz sadece, keyfinize bakın. İyi sosyaller, mutlu kullanmalar 😇

Bazen oluyor öyle, bende de önceden 13 vardı daha telefonu kurdum aktardım derken bir baktım 99'a düşmüş daha aldigim günün akşamı yani düşün 😅1.5 yıl kullandım pil 87 de satmıştım, çok takarsanız çok hor kullanıyorum diye moralinizi bozarsiniz sadece, keyfinize bakın. İyi sosyaller, mutlu kullanmalar 😇
Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle 😂 Dediğiniz gibi hor mu kullandım acaba diye kendimi yediğim kısa bir dönem oldu dün 😇

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı