iPhone 13 pil sağlığı 2 haftada %2 düştü

Hocam şu anda bende de iPhone 13 var 17 günde %86'dan %81 pil sağlığına düştü bugün öğle saatlerinde Apple konuştum uzaktan cihazı kontrol ettiler bir sorun olmadığını 1100 defa şarj döngüsü olduğunu normalde 500 döngüde %80 düştüğü söylendi beni de paranoyak etmişti ama konuştuktan sonra rahatladım eğer düşmeye devam ederse Apple desteği arayın yardımcı olurlar.

Merhaba saçma bir soru olacak fakat cihazım 2.el herhangi bir problem olur mu Apple Desteği arasam?

Merhaba saçma bir soru olacak fakat cihazım 2.el herhangi bir problem olur mu Apple desteği arasam?

Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum benim telefonda ikinci el sayılır ablamdan almıştım.

Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum benim telefonda ikinci el sayılır ablamdan almıştım.
Teşekkür ediyorum 1 hafta gözlemleyeceğim 97 durumuna düşerse desteği ararım sanırım

Bazen oluyor öyle, bende de önceden 13 vardı daha telefonu kurdum aktardım derken bir baktım 99'a düşmüş daha aldigim günün akşamı yani düşün 1.5 yıl kullandım pil 87 de satmıştım, çok takarsanız çok hor kullanıyorum diye moralinizi bozarsiniz sadece, keyfinize bakın. İyi sosyaller, mutlu kullanmalar

Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle Dediğiniz gibi hor mu kullandım acaba diye kendimi yediğim kısa bir dönem oldu dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…