Normal değil bu kadar hızlı gitmesi apple desteğe başvurun.iPhone 13 telefonumun pil sağlığı 91 ama şarjım su gibi bitiyor 1 saatte 80'den 50'ye düştü oynamadığım halde bitiyor. Garanti kapsamına girer mi desteğe götürsem?
İnternette araştırdığımda pil değişimi için 3000 tl fiyat veriyor pil sağlığı 80 altına düşmediği sürecede garanti kapsamına girilmez falan yazıyor telefon 1 yıllık daha garantiye girer mi?Normal değil bu kadar hızlı gitmesi apple desteğe başvurun.
Girer kanki çabuk ver zaman kaybetmedenİnternette araştırdığımda pil değişimi için 3000 tl fiyat veriyor pil sağlığı 80 altına düşmediği sürecede garanti kapsamına girilmez falan yazıyor telefon 1 yıllık daha garantiye girer mi?
Hayır birkaç gündür dikkat ettim belki düzelir diye arkaplanı sürekli sildim ışığı vs kontrol ettim mobil veri yerine wife falan bile daha çok kullandım hızlı bir şekilde düşmeye devam ediyor 80 den 70e yavaş düşerken 70 den 50 ye birden hızlı düşüyor ayrıca dün pil sağlığım 92ydi bugün 91Anormal bir dusus var arka planda yapilan indirme falan var mı ya da mobil verinin az cektigi bir konumda misiniz?
Cahilliğimi maruz gör betadan kastın ne? Telefonu güncelledim 18 şuan ama güncellemeyi ilk geldiği vakit yapmıştım telefon son 1 haftadır böyleBeta kullaniyor musunuz?
Cahilliğimi maruz gör betadan kastın ne? Telefonu güncelledim 18 şu an ama güncellemeyi ilk geldiği vakit yapmıştım telefon son 1 haftadır böyle.
Garanti kapsamına girebilir mi?Hocam o zaman en kisa sürede teknik servisle iletisime gecin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.