iPhone 13 pil sağlığı hızlı düşüyor

mikopasha

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. iPhone 13 Pro kullanıyorum. Pil ömrü %100 idi, 2 ay önce. Şu an %87 oldu ve ben oyun oynayan birisi değilim. Sizce de bu kronik bir sorun mudur? Güncellemeyle alakası olabilir mi? iOS 18.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam İphone telefonlarının çoğunluğunun bataryasının gücü düşük olduğundan pilde hızlı tükenir. Yani bu durumda yeni batarya almak gerekebilir.

Şarj cihazınız ve kablonuz orjinal mi? Cihaz kalitesi çok fazla etkiliyor.
Benim iPhone 13'ün %88'e düşmesi 2 sene aldı, arabaya çok sık bağladığım dönemde daha hızlı düşüyordu.

Selamlar. iPhone 13 Pro kullanıyorum. Pil ömrü %100 idi, 2 ay önce. Şu an %87 oldu ve ben oyun oynayan birisi değilim. Sizce de bu kronik bir sorun mudur? Güncellemeyle alakası olabilir mi? iOS 18.

Pil sağlığını etkileyen faktörlerden biri tam doldurmak ve tam boşaltmaktur bu pile zarar verir o yüzden 20-80 aralığında tutmak gerekir diğer faktör ise çok daha önemli faktör olan sıcaklıktır sıcaklık pilin en büyük düşmanıdır sıcaklıktan uzak tutun. Orijinal şarj cihazları kullanmanıza gerek yok iyi kalitede Spigen Anker gibi daha uygun fiyatlı cihazlar tercih edilebilir herhangi bir sorun olmaz. Pil sağlığını etkileyen başka ciddi faktörler yoktur özellikle sıcaklığa dikkat ederseniz pil sağlığını koruyacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı