Kaç olduğunu belirtmemişsiniz.Arkadaşlar alalı 9.5, 10 ay oldu normal mi? Yoksa hızlı mı gitmiş sizce? İlk 5, 6 ay full yüzde yüzdü pil sağlığı hiç düşmedi birden hızlı düşmeye başladı.
Pil sagligini biz mi tahmin ediyoruz hocam ?Arkadaşlar alalı 9.5, 10 ay oldu normal mi? Yoksa hızlı mı gitmiş sizce? İlk 5, 6 ay full yüzde yüzdü pil sağlığı hiç düşmedi birden hızlı düşmeye başladı.
Hocam PUBG Mobile tarzı oyunlar oynuyorsanız şarjınız hızlı biter ve şarja her taktığınızda pil sağlığı bu durumdan etkilenir, bendede iPhone 13 Pro var pubg en az 2 3 kere girdim ve sağlık %79 2 3 senedir kullanıyorum.Arkadaşlar alalı 9.5, 10 ay oldu normal mi? Yoksa hızlı mı gitmiş sizce? İlk 5, 6 ay full yüzde yüzdü pil sağlığı hiç düşmedi birden hızlı düşmeye başladı.
Genelde pro serisi kullanicilarinin daha cabuk azaliyor, sanirsam daha fazla sarja takildigindan.Hocam PUBG Mobile tarzı oyunlar oynuyorsanız şarjınız hızlı biter ve şarja her taktığınızda pil sağlığı bu durumdan etkilenir, bendede iPhone 13 Pro var pubg en az 2 3 kere girdim ve sağlık %79 2 3 senedir kullanıyorum.
Hocam sağlığa bağlı, oyun vs. oynuyorsanız sosyal medyada fazla vakit geçirirseniz sağlık baya düşer. 3 senedir kullanıcıyım sadece sosyal medyaya girdim oyun vs. oynamadım sağlık %79 gayet güzel, büyük ihtimal değiştireceğim %80 aşağısına düştüğü içinde.Genelde pro serisi kullanicilarinin daha cabuk azaliyor, sanirsam daha fazla sarja takildigindan.
Tabii o da var, pil degisimleri cok pahali degil aslinda o yonden iyi.Hocam sağlığa bağlı, oyun vs. oynuyorsanız sosyal medyada fazla vakit geçirirseniz sağlık baya düşer. 3 senedir kullanıcıyım sadece sosyal medyaya girdim oyun vs. oynamadım sağlık %79 gayet güzel, büyük ihtimal değiştireceğim %80 aşağısına düştüğü içinde.
Hocam en sağlıklısı ve en mantıklısı zaten Apple üzerinden değiştirmek, dandik markalar 50 bin liralık telefona yakışmaz. 2 güne bozulur veya parça çalırlar görürüzTabii o da var, pil degisimleri cok pahali degil aslinda o yonden iyi.
89Kaç olduğunu belirtmemişsiniz.
Aynen oyle hocam, gunumuz icin soylemek gerekirse bir iPhone cihaza 70-100k verip 4000-5000 tl'den kacmaya degmez.Hocam en sağlıklısı ve en mantıklısı zaten Apple üzerinden değiştirmek, dandik markalar 50 bin liralık telefona yakışmaz. 2 güne bozulur veya parça çalırlar görürüzkimseye güven yok bu devirde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.