iPhone 13 pil sağlığı normal mi?

Kasatra

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar alalı 9.5, 10 ay oldu normal mi? Yoksa hızlı mı gitmiş sizce? İlk 5, 6 ay full yüzde yüzdü pil sağlığı hiç düşmedi birden hızlı düşmeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar alalı 9.5, 10 ay oldu normal mi? Yoksa hızlı mı gitmiş sizce? İlk 5, 6 ay full yüzde yüzdü pil sağlığı hiç düşmedi birden hızlı düşmeye başladı.
Pil sagligini biz mi tahmin ediyoruz hocam ? :) 100'den sonra hizli dusmesi normal, bazen bazi rakamlarda da uzun sure takilabiliyor, 2 haftada %2 de dusebilir bazi zamanlar.

Hocam PUBG Mobile tarzı oyunlar oynuyorsanız şarjınız hızlı biter ve şarja her taktığınızda pil sağlığı bu durumdan etkilenir, bendede iPhone 13 Pro var pubg en az 2 3 kere girdim ve sağlık %79 2 3 senedir kullanıyorum.

Hocam PUBG Mobile tarzı oyunlar oynuyorsanız şarjınız hızlı biter ve şarja her taktığınızda pil sağlığı bu durumdan etkilenir, bendede iPhone 13 Pro var pubg en az 2 3 kere girdim ve sağlık %79 2 3 senedir kullanıyorum.
Genelde pro serisi kullanicilarinin daha cabuk azaliyor, sanirsam daha fazla sarja takildigindan.

Genelde pro serisi kullanicilarinin daha cabuk azaliyor, sanirsam daha fazla sarja takildigindan.
Hocam sağlığa bağlı, oyun vs. oynuyorsanız sosyal medyada fazla vakit geçirirseniz sağlık baya düşer. 3 senedir kullanıcıyım sadece sosyal medyaya girdim oyun vs. oynamadım sağlık %79 gayet güzel, büyük ihtimal değiştireceğim %80 aşağısına düştüğü içinde.

Hocam sağlığa bağlı, oyun vs. oynuyorsanız sosyal medyada fazla vakit geçirirseniz sağlık baya düşer. 3 senedir kullanıcıyım sadece sosyal medyaya girdim oyun vs. oynamadım sağlık %79 gayet güzel, büyük ihtimal değiştireceğim %80 aşağısına düştüğü içinde.
Tabii o da var, pil degisimleri cok pahali degil aslinda o yonden iyi.

Dosya Ekleri

• IMG_7720.png
    IMG_7720.png
    128 KB · Görüntüleme: 73
Hocam en sağlıklısı ve en mantıklısı zaten Apple üzerinden değiştirmek, dandik markalar 50 bin liralık telefona yakışmaz. 2 güne bozulur veya parça çalırlar görürüz :D kimseye güven yok bu devirde.
Aynen oyle hocam, gunumuz icin soylemek gerekirse bir iPhone cihaza 70-100k verip 4000-5000 tl'den kacmaya degmez.

Bu arada 10'ay sureye gore biraz anormal pil sagliginiz, sifir mi aldiniz cihazi nereden aldiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı