2 Temmuz 2024 Mesaj: 4 Arkadaşlar 2 şubatta IP 13 aldım pil sağlığım %97 kötü mü sizce? Bana çok düşük geldi. Genişletmek için tıkla...
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.690 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 İdeal. %80 üstü şarj etmezseniz daha yavaş düşer pil sağlığı. Ve %20 altına varmadan şarja takarsanız.
İdeal. %80 üstü şarj etmezseniz daha yavaş düşer pil sağlığı. Ve %20 altına varmadan şarja takarsanız.
KS KS tanygt Femtopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 37 Makaleler 1 2 Temmuz 2024 #3 Lskow dedi: İdeal. %80 üstü şarj etmezseniz daha yavaş düşer pil sağlığı. Ve %20 altına varmadan şarja takarsanız. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum biraz fazla giriyorum. Ayrıca hızlı şarj kullanıyorum etkiler mi?
Lskow dedi: İdeal. %80 üstü şarj etmezseniz daha yavaş düşer pil sağlığı. Ve %20 altına varmadan şarja takarsanız. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum biraz fazla giriyorum. Ayrıca hızlı şarj kullanıyorum etkiler mi?
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 tanygt dedi: Öyle yapıyorum biraz fazla giriyorum. Ayrıca hızlı şarj kullanıyorum etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hızlı şarjın bir zararı yok hocam
tanygt dedi: Öyle yapıyorum biraz fazla giriyorum. Ayrıca hızlı şarj kullanıyorum etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hızlı şarjın bir zararı yok hocam
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.689 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #5 Çok kötü. Nasıl şarj ediyorsunuz? Ve yazılım güncellemelerini hep yaptınız mı? Yaptıysanız normal.