iPhone 13 pili hızlı mı bitiyor?

Sorunun sebebini buldum. Çakma şarj aleti.
Büyük ticaret siteleri de dahil kimseye güvenmeyin. Apple Store’dan adaptör alarak sorunu giderdim. Artık 7,5 saat alıyorum.

Sorunun sebebini buldum. Çakma şarj aleti.
Büyük ticaret siteleri de dahil kimseye güvenmeyin. Apple Store’dan adaptör alarak sorunu giderdim. Artık 7,5 saat alıyorum.
Reşs aynı sorun bende var 3 dakika da 4 daklka da sarj düşüyor ne yoarsam yapayım fark yok. Ve de atıyorum sarjdan 80 de çektim bu sefer 20 dk de 79 oluyor sonra yine aynı ilk çektiğimde daha yavaş düşme oluyor adaptörü mediamaektan aldım telefonu da ikisini alalı 1 ay oldu

Uygulama geçilerinde takılma oluyor CS de Alt Tab yaparsınya aynı onun gibi

Evet güncel 2 gün oldu alalı şansıma 1gün sonra 15.6 güncellemesi geldi güncelledim.

Hala kullanıyor musunuz batarya değişimi falan yapmadiysaniz şarji nasıl gidiyor?
Redmi'den iPhone geçiş yapmayı düşünüyorum ancak şarj konusu canımı sıkıyor.

Merhaba 2 güne yakın idare ediyor diyorsunuz da günlük ekran süreniz kaç acaba merak ettim benim ekran sürem 6 saat civarında da.

Merhaba 2 güne yakın idare ediyor diyorsunuz da günlük ekran süreniz kaç acaba merak ettim benim ekran sürem 6 saat civarında da.
Bunu sormak için biraz erken değil mi ? Cihazı alalı daha 1 ay olmuştu, sosyal medya kapalıydı. 2 gün gitmesi hatta daha da fazla gitmesi sence normal olmaz mıydı. Sana anormal gelen nedir güzel insan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…