iPhone 13 pili hızlı mı bitiyor?

Dostum Instagram hafife alınacak bir program değil ki, sen sanırım Instagram'ı çok basite alıyorsun. Ondan telefonu bataryası kötü sanıyorsun.

Dostum Instagram hafife alınacak bir program değil ki, sen sanırım Instagram'ı çok basite alıyorsun. Ondan telefonu bataryası kötü sanıyorsun.
tek instagram değil başlıktada yazdım başka uygulamalar da var bana göre iyi zaten bu pil süresi ama youtubeden baktım adam 1 saat instaya bakıyor %7 şarjı gidiyor 1 saat youtube bakıyor %2 şarjı gidiyor üstelik parlaklık ful neden aynı cihazın pili daha uzun giderken benim aldığım hızlı bitsin benim konuyu açma amacım iphone 13 kullanan biris bana bu süreler normalmi , yada kendi iphonesinin kaç dkda azaldığını öğrenmek senden de ricam lütfen sende bir test eder misin benim de içim rahat etsin

Hocam video yalan olabilir mi 1 saat YouTube'da %2 şarj çok az.

Testleri yapacağım size yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
%2 gitmesininin imkanı yok. Bende %5-%10 arasında değişiyor.

Başta bende what nasıl ya dedim birkaç video izledim hepside benim pilimden daha uzun gidiyor, bende buradan insanlarınki nasıl gidiyor öğreneyim diyor konu açtım.

S

Sağ olun bekliyorum.

Bazı videolar yalan olabiliyor hocam yine de YouTube'a inanmayın.

%2 gitmesininin imkanı yok. Bende %5-%10 arasında değişiyor.

Bazı videolar yalan olabiliyor hocam yine de YouTube'a inanmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta %1 gidiyormuş. Bence de yalandır ama ben videoları izleyip güvenerek aldım.

Hız testi doğrudur ama batarya testi yalan.

Öyle bir şeyin imkanı yok hocam. Şarjı ortalama 80-120 saat aralığında gider ve bu 3-5 gün yapar komik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…