iPhone 13 Pro sipariş vereceğimde kararsız kaldım.( 256 mı 512 mi hangisin almalıyım? Bolca fotoğraf, vido çekib bir de çoklu oyun, uygulama falan indireceğim. 5-yıl götürmesi lazım beni...
5 yıl kullanılacaksa 512 Gigabayt almak daha mantıklı olur.iPhone 13 Pro sipariş vereceğimde kararsız kaldım.( 256 mı 512 mi hangisin almalıyım? Bolca fotoğraf, vido çekib bir de çoklu oyun, uygulama falan indireceğim. 5-yıl götürmesi lazım beni...
Hocam 512 Gb seçeneğini öneririm.iPhone 13 Pro sipariş vereceğimde kararsız kaldım.( 256 mı 512 mi hangisin almalıyım? Bolca fotoğraf, vido çekib bir de çoklu oyun, uygulama falan indireceğim. 5-yıl götürmesi lazım beni...
256gb +airpods 3-mü Yoksa bi tek 512 mi? Kusura bakmayın fikirleriniz çok önemli benim için.)iPhone 13 Pro sipariş vereceğimde kararsız kaldım.( 256 mı 512 mi hangisin almalıyım? Bolca fotoğraf, vido çekib bir de çoklu oyun, uygulama falan indireceğim. 5-yıl götürmesi lazım beni...
Bence;256gb +airpods 3-mü Yoksa bi tek 512 mi? Kusura bakmayın fikirleriniz çok önemli benim için.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.