iPhone 13 Pro 256 GB vs 512 GB?

108D

Centipat
Daha fazla  
iPhone 13 Pro sipariş vereceğimde kararsız kaldım.( 256 mı 512 mi hangisin almalıyım? Bolca fotoğraf, vido çekib bir de çoklu oyun, uygulama falan indireceğim. 5-yıl götürmesi lazım beni...

iPhone 13 Pro sipariş vereceğimde kararsız kaldım.( 256 mı 512 mi hangisin almalıyım? Bolca fotoğraf, vido çekib bir de çoklu oyun, uygulama falan indireceğim. 5-yıl götürmesi lazım beni...
256gb +airpods 3-mü Yoksa bi tek 512 mi? Kusura bakmayın fikirleriniz çok önemli benim için.)

256gb +airpods 3-mü Yoksa bi tek 512 mi? Kusura bakmayın fikirleriniz çok önemli benim için.)
Bence;
  • Eğer depolama planlamanız iyiyse, uğraşırsanız, vaktiniz ve yeterli bağlantı hızlarınız varsa 256 + Airpods.
  • Yok uğraşmayayım zorlanırım çok fazla bulutla depolamayla vakit harcayamam derseniz 512.
Zamanla da bütçe biriktirirseniz Airpods'u yine alabilirsiniz. Aslında 256 GB bir telefon için çok küçük bir alan değil fakat dolu dolu video, fotoğraf ve uygulama demeniz düşündürüyor. Eğer elinizde en az 2-3 yaşında, 128 GB ve neredeyse dolu bir cihaz varsa 512 alın. Mevcut şartlarınızı ölçün tartın ona göre alışverişinizi yapın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı