iPhone 13 Pro alarm çalmıyor

Furkanöztas

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2'dir bu sebebten ise gec kalıyorum alarm calmiyor nedenini anlamadim bir türlü en son telefonu kiracağım o olacak bezen caliyor bazen calmiyor. Neden olabilir?
Ve telefonum sessizdedir benim hep ama titresim acikti o da kapali simdi acamiyorum da. Yardim edin.

iPhone alarm çalmama sorununu çözmek için birkaç öneri:
  • iPhone'unuzun sesi kısıksa alarmınızın sesini duymayı güçleştirir. Alarmınızın ses seviyesi, telefonunuz zil modundayken, sessiz modunda değilken, zil sesi seviyenizden etkilenir. Ayarlar > Ses ve Dokunuş > Zil sesi ve uyarılar menüsündeki kaydırma çubuğunu, duyulabilir bir noktaya sürükleyin. Telefonun solundaki düğmelerle bu işlemi yapabilmek için Düğmelerle Değiştir seçeneğini aktif hale getirin.
  • Alarmınızı doğru ayarladığınızdan emin olun. Saat > Yeni > Yinele seçeneğindeki günlerin doğru ayarlandığından emin olun.
  • Harici ve kablolu hoparlörlerle bağlantısını kesin. Çünkü bağlıyken, ses bu cihazlardan çıkacaktır.
  • iPhone'unuzu kapatıp açın. Bu birçok problemi çözebilecek bir yöntemdir.
  • iOS sürümünüzü güncelleyin.
  • Uyku odağını silin veya yanlış ayarlanmadığından emin olun. Sağlık > Gözat > Uyku > Uyku Planınız > Ayrıntılı Plan ve Seçenekler > Düzenle > Çemberdeki saat simgesini, uyanmak istediğiniz saate getirin, alarmı açın ve ses yüksekliğini ayarlayıp Bitti'ye dokunun veya Uyku Planını Sil'e dokunun.
İpucu: Ayrıntılı Plan ve Seçenekler'de rahatlama ve uyku hedefinizin, yatma ve alarm saatinizle çakışmadığına emin olun.
  • iPhone'u fabrika ayarlarına geri döndürün.
  • Apple Destek ile iletişime geçin
Kaynak: iPhone Alarm Not Going Off? Here's the Fix

Arkadaşlar 2'dir bu sebebten ise gec kalıyorum alarm calmiyor nedenini anlamadim bir türlü en son telefonu kiracağım o olacak bezen caliyor bazen calmiyor. Neden olabilir?
Ve telefonum sessizdedir benim hep ama titresim acikti o da kapali simdi acamiyorum da. Yardim edin.

Hocam alarm sesini değiştir sorun çözülür. Aynı sorunu bende yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı