iPhone 13 Pro için şarj aleti önerisi

Gokhan Bird

Hectopat
iPhone 13 Pro aldım ne kablosu ne başlığı var. Ne onerirsiniz?

27W ve üstü güvenilir bir adaptör en iyisi, daha yükseğini cihaz desteklemiyor maximum 27W'a çıkabilirsiniz o cihazla. Bütçe verirseniz öneride daha rahat bulunabiliriz ancak güvenli bir yerden alacağınız adaptör işinizi görecektir.

Hocam iade edip 15 pro aldım. Şarj kablosu varmış içinde bunun için bir başlık lazım. Yani bütçe değişken f/p bir ürün arıyorum

Hocam iade edip 15 pro aldım. Şarj kablosu varmış içinde bunun için bir başlık lazım. Yani bütçe değişken f/p bir ürün arıyorum
Güle güle kullanın, birkaç tane ürün gönderiyorum o zaman öneri olarak:

Orijinal hariç kullanıp,herhangi bir sorun yaratırsanız. Garantiniz varsa,komple iptal olur. Garantiniz yoksa Apple bu sefer yine bakmıyor. Çünkü sorumluluk kullanıcıdan kaynaklı diyor. Senin yerinde olsam orijinal alır,yoluma bakarım. Ki benim evimde 2 tane orijinal yüksek watt Apple var.

İnanın bana orijinal olunca da bakmıyorlar, 20w orijinal Apple adaptörüne sahiptim yurtdışında tatildeyken Apple Watch'umda bu adaptörle orijinal kablosuna takılıydı ve adaptör patlaması sonucu kablo da beraberinde yandı, ne kablo içinde de adaptör için bir destek alabildim kaliteli bir markadan adaptör ve orijinal kablo masrafı bana kitlenmiş oldu. Hatta başka bir durumdan bahsedeceğim bundan önce iPhone 11 kullanıyordum garanti kapsamında ekran sorunlu olduğu için üç defa değişti dördüncü defa aynı sorun çıktığında hakem heyetine başvurdum cihaz değişimine gittim (gelen cihazı da sattım belki o cihazda da aynı sorun ortaya çıkmıştır) öncesinde kronik sorun çıktığı anda direkt cihazı bir üst modelle değiştiriyordu Apple. Apple Türkiye servisi geçmişte olduğu kadar iyi değil, belki Samsung'tan falan halen iyidir anacak iPhone 4s falan kullanırken aldığım desteğin yarısını alamıyoruz artık.

En azından telefonunu garantiye alsın hocam,riske atmasın. Ben garantiye gittim kaç kez (istanbul da) herhangi bir sorun yaşamadım. Ama bayi olan yerlere değil. Direkt Apple'a yani,merkezi yerine. Sanırsam istanbul da 2 yeri var,tam emin değilim ama az yeri var. Bayi kadar fazla değil. Oralar çok iyi ilgileniyor. Çünkü bizim halk kitlemeye çalıştı Apple'a hep. O yüzden böyle oldu. Canı sıkılan,telefon değişimine götürmeye kalktı. Ben yine de orijinal kullanma taraftarıyım her zaman. Yine de arkadaşın bileceği iş tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…