Moneymoon
Hectopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Türkiye'de yanlış bilmiyorsam 2 tane Genius Bar var zaten ve onlarda İstanbul'dalar geri kalanları Apple yetkili satıcı veya servisleri (PT bilişim, Zentech vs) ancak Apple Servisi için hepsinin bir Kiosk birimi bulunmakta çoğu ürün değişimleri içinde Apple TR merkezine ürünlerin sevkiyatını yapıyorlar kendileri karar mercileri değiller. Her türlü muhattap bulabileceği bir ürün alması kesinlikle tavsiyemizdir ister Apple'ın direkt kendileri olsun ister başka bir üretici veya satıcı.En azından telefonunu garantiye alsın hocam,riske atmasın. Ben garantiye gittim kaç kez (istanbul da) herhangi bir sorun yaşamadım. Ama bayi olan yerlere değil. Direkt Apple'a yani,merkezi yerine. Sanırsam istanbul da 2 yeri var,tam emin değilim ama az yeri var. Bayi kadar fazla değil. Oralar çok iyi ilgileniyor. Çünkü bizim halk kitlemeye çalıştı Apple'a hep. O yüzden böyle oldu. Canı sıkılan,telefon değişimine götürmeye kalktı. Ben yine de orijinal kullanma taraftarıyım her zaman. Yine de arkadaşın bileceği iş tabi ki.