iPhone 13 Pro Max 5 wattlık adaptör ile şarj edilir mi?

merterden19

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar internetten 20 wattlık adaptör sipariş etmiştim ama sanki orijinal değil gibi geldi. Burada da bulamadım. Elimde iPhone SE 2020'den kalma 5 wattlık adaptör ve kablo var bununla 13 Pro Max'ı şarj etsem bataryaya zararı olur mu?
Şarj hızı önemli değil gece yatarken takıyorum sabaha dolmuş oluyor zaten.

Zarari olmaz sadece yavas sarj olur. Orijinali pahali oldugu icin bu adaptoru oneririm. MFI lisansi mevcut ve daha kompakt. Kaliteli bir urundur.

Fiyatı sorun değil sadece yaşadığım yerde bulmak biraz zor. Bir tane orijinal diye aldım ama sanki plastik kalitesi beni şüphelendirdi orijinal değildir diye düşündüm. Riske girmemek için elimdeki 5 watt olanı kullanayım dedim.
Gece yatarken şarja takılı halde video falan izliyorum sıkıntı olmasın diye sormak istedim.

Fiyatı sorun değil sadece yaşadığım yerde bulmak biraz zor. Bir tane orijinal diye aldım ama sanki plastik kalitesi beni şüphelendirdi orijinal değildir diye düşündüm. Riske girmemek için elimdeki 5 watt olanı kullanayım dedim.
5W ömrünüzü yer bitirir. 20W ile 1 saat 1,5 saat gibi bir sürede tam dolum yapıyor telefon. 5W ile 3-4 saati geçer.

Arkadaşlar internetten 20 wattlık adaptör sipariş etmiştim ama sanki orijinal değil gibi geldi. Burada da bulamadım. Elimde iPhone SE 2020'den kalma 5 wattlık adaptör ve kablo var bununla 13 Pro Max'ı şarj etsem bataryaya zararı olur mu?

Zarar vermez, ayrıca 20W'lık adaptörü nereden aldınız? Direkt Apple'ın sitesinde 400 TL çok da pahalı değil.

5W ömrünüzü yer bitirir. 20W ile 1 saat 1,5 saat gibi bir sürede tam dolum yapıyor telefon. 5W ile 3-4 saati geçer.

Hocam geceden geceye takıyorum sabaha dolmuş oluyor zaten. Ben sabah %100 şarjdan alıyorum geceye kadar en fazla %60'a düşmüş oluyor.

Zarar vermez, ayrıca 20W'lık adaptörü nereden aldınız? Direkt Apple'ın sitesinde 400 TL çok da pahalı değil.
Bende 400 TL ye aldım. Şimdi orjinalse eğer mağazayı kötülemiş olmayım durduk yere.

Zararı olmazda 4-5 saat şarj olmasını beklersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı