iPhone 13 Pro Max mi düz 16 mı?

Aynı fiyat olarak varsaysak + ve - si ne olur?

Düz seri iPhone'lar 60Hz ekranla geliyor ve bildiğim kadarıyla kamera kaliteleri Pro versiyonlarına göre daha kötü. Plus serilerinin tek farkı şarjlarının daha uzun gitmesi, Max olanların da bildiğim kadarıyla boyutu daha büyük. Tabii iPhone ustası değilim, yanlış olma ihtimalim de var.

Hocam ben olsam düz 16 tercih ederdim. 16 çok daha güncel bir telefon ve gerek performans gerek işlemci olsun daha iyi. Yenileme hızı 16'nın daha kötü o da tercih meselesi. Bence 2. el 15 pro da bakılabilir.

Merhaba 13 Pro Max (pil 84) almak mı daha mantıklı yoksa düz 16 mı?

Hocam bahsettiğiniz cihazlar yurt dışı mı olacak? Çünkü TR piyasaları hiç yakın değil 2. elde. Biraz zor bir soru olsa da ben size kıyası yapayım.
13 Pro Max'te olan düz 16'da olmayan özellikler:
-Telefoto kamera
-ProRAW fotoğraf çekebilme
-ProRes video çekebilme
-120Hz ekran
-Çelik kasa
-Lidar sensörü
-Gece modunda portre çekebilme

Düz 16'da olan 13 Pro Max'te olmayan özellikler:
-A18 işlemci(13PM'te A15 var) Bu da en az 3 sene düz 16'nın daha uzun güncelleme ömrü olması demek
-8 GB RAM(13PM'te 6 GB)
-Dinamik ada
-Güneş ışığı altında 2000 nite çıkan ekran( 13PM ekran parlaklığı açısından çok daha geride kalıyor maalesef)
-48MP ana kamera( 13PM'te 12MP)

Açıkçası 120Hz'den fedakarlık edersen düz 16 daha mantıklı bence. Ben fedakarlık etmem ve RAW fotoğraf, RES video benim için önemlidir dersen 13PM derim. 13PM halen daha gayet güncel ve performanslı cihaz. Kendim alıyor olsam da 13PM seçerdim her şeye rağmen çünkü 120Hz ekrandan vazgeçmem ben olsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı