iPhone 13 Pro Max mi iPhone 15 mi?

Brntsolt

Kilopat
iPhone 13 Pro Max ve iPhone 15 arasında kaldım. İkisinden birini tercih etseydiniz bu hangisi olurdu 15'i sıfır alırken 13 Pro Max'i yenilenmiş olarak düşünüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir 5 yıl kullanırım diye düşünüyorum artık nereye kadar götürürse bilmiyorum 15 Pro Max'te düşünüyorum ama işte hani sonuç olarak çıkacak para gene benim cebimden çıkacak 20bin ekstra vermek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.
Anladım, uzun vadeli kullanım düşünüyorsunuz. O zaman her türlü en son çıkan alınmalı.

Ben de 5-6 senede bir yeni iPhone alıyorum. En mantıklısı bu sistem görünüyor imkanlar dahilinde.

Bir 5 yıl kullanırım diye düşünüyorum artık nereye kadar götürürse bilmiyorum 15 Pro Max'te düşünüyorum ama işte hani sonuç olarak çıkacak para gene benim cebimden çıkacak 20bin ekstra vermek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.

O zaman 15 alın ancak IPhone'lerde düz modeller üvey çocuk gibi hissettiriyor bilginiz olsun.

O zaman 15 alın ancak IPhone'lerde düz modeller üvey çocuk gibi hissettiriyor bilginiz olsun.

Şu anda 11 kullanıyorum memnunum ama sıkıntı yönü depolaması az olması hafızayı doldurunca çok fazla takılmalar oluyor o yüzden hem model yükseltip hem de yüksek hafızalı bir telefon düşünüyorum 11 de hafızayı düşük tuttuğum sürece çok memnunum günlük işlerimi çok rahat halledebiliyorum. Sanırım 15 tercih etmem mantıklı bi tercih olabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı