iPhone 13 Pro Max nereden alınır?

GTİCİ

Decapat
Daha fazla  
iPhone 13 Pro Max alacaktım sıfır MediaMarkt'tan 128 ve 256 ama stokta yok diyorlar. Türkiye'nin hiçbir yerinde nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten alacağını düşünmüyorum. Çünkü almaya niyetin varsa kendinde araştırıp bulabilirsin. Burada hava atmak için yaptığını düşünüyorum.

Forum Ankara'ya gittim hiçbiyer satmiyor internetten çok fazla almadıgımdan dolayı çok bilgim yok buraya danışmak istedim sadece.

Forum Ankara'ya gittim hiçbiyer satmiyor internetten çok fazla almadıgımdan dolayı çok bilgim yok buraya danışmak istedim sadece.

İnternetten alabilirsin. Çevremdeki herkes internetten alıyor. Zaten 1 hafta bile sürmeden elinde oluyor. Amazon ve Teknosa alışveriş için kullandığım iyi sitelerden. Hiçbir dolandırıcılık vb. olaylara hiç denk gelmedim. Ama Hepsiburada gibi sitelere hiç bulaşma. İllaki elden alayım dersen eğer Ankara'da Apple Store varsa ki vardır herhalde oradan bakabilirsin.

Ankara da Apple Store yok keşke olsaydı 3 tane istanbula açtılar bir tane Ankara'ya açmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…