iPhone 13 Pro Max alacaktım sıfır MediaMarkt'tan 128 ve 256 ama stokta yok diyorlar. Türkiye'nin hiçbir yerinde nereden bulabilirim?
Ağaçlara destekApple iPhone 13 Pro Max (128 GB) - Altın Rengi : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple iPhone 13 Pro Max (128 GB) - Altın Rengi : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Gerçekten alacağını düşünmüyorum. Çünkü almaya niyetin varsa kendinde araştırıp bulabilirsin. Burda hava atmak için yaptığını düşünüyorum.iPhone 13 Pro Max alacaktım sıfır MediaMarkt'tan 128 ve 256 ama stokta yok diyorlar. Türkiye'nin hiçbir yerinde nereden bulabilirim?
Gerçekten alacağını düşünmüyorum. Çünkü almaya niyetin varsa kendinde araştırıp bulabilirsin. Burada hava atmak için yaptığını düşünüyorum.
Forum Ankara'ya gittim hiçbiyer satmiyor internetten çok fazla almadıgımdan dolayı çok bilgim yok buraya danışmak istedim sadece.
Amazon'dan al sıkıntısız geri alıyorlar sorun olursa 7 lira verip Prime al (1 ay bedava) 1 günde gelsin eline.
Ben kırılır falan diye kasko yaptırmak istiyorum yaptırılıyor mu Amazon'da.
İnternetten alabilirsin. Çevremdeki herkes internetten alıyor. Zaten 1 hafta bile sürmeden elinde oluyor. Amazon ve Teknosa alışveriş için kullandığım iyi sitelerden. Hiçbir dolandırıcılık vb. olaylara hiç denk gelmedim. Ama Hepsiburada gibi sitelere hiç bulaşma. İllaki elden alayım dersen eğer Ankara'da Apple Store varsa ki vardır herhalde oradan bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.