SndyRella Yoctopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Şubat 2022 #1 iPhone 13 Pro Max kullanıyorum. Ayarlardan bir şeyler yaptım ve Siri artık çalışmıyor. Ne yapmam gerekli?
iPhone 13 Pro Max kullanıyorum. Ayarlardan bir şeyler yaptım ve Siri artık çalışmıyor. Ne yapmam gerekli?
Çözüm Krkc21 19 Şubat 2022 Ayarlar'a gidin. Siri ve Arama'ya dokunun. "Hey Siri"yi Dinle özelliğini kapatıp yeniden açın. "Hey Siri"yi Ayarla ekranı göründüğünde Sürdür'e dokunun. Ekranınızda gördüğünüz her komutu söyleyin. Bitti'ye dokunun.
Ayarlar'a gidin. Siri ve Arama'ya dokunun. "Hey Siri"yi Dinle özelliğini kapatıp yeniden açın. "Hey Siri"yi Ayarla ekranı göründüğünde Sürdür'e dokunun. Ekranınızda gördüğünüz her komutu söyleyin. Bitti'ye dokunun.
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 SndyRella dedi: iPhone 13 Pro Max kullanıyorum. Ayarlardan bir şeyler yaptım ve Siri artık çalışmıyor. Ne yapmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Siri ayarlarına gider misiniz?Oradan açın. Artı 0 Eksi
SndyRella dedi: iPhone 13 Pro Max kullanıyorum. Ayarlardan bir şeyler yaptım ve Siri artık çalışmıyor. Ne yapmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Siri ayarlarına gider misiniz?Oradan açın.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 19 Şubat 2022 #3 Tekrar Siri ayarlarını kontrol et. Artı -1 Eksi
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 19 Şubat 2022 #4 Nereye girdiğinizi hatırlıyorsanız yaptıklarınızı eski haline getirin biraz kurcalayın. Olmaz ise sıfırlamak sorunu çözer. Artı 0 Eksi
Nereye girdiğinizi hatırlıyorsanız yaptıklarınızı eski haline getirin biraz kurcalayın. Olmaz ise sıfırlamak sorunu çözer.
Krkc21 Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 121 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 19 Şubat 2022 #5 Ayarlar'a gidin. Siri ve Arama'ya dokunun. "Hey Siri"yi Dinle özelliğini kapatıp yeniden açın. "Hey Siri"yi Ayarla ekranı göründüğünde Sürdür'e dokunun. Ekranınızda gördüğünüz her komutu söyleyin. Bitti'ye dokunun. Artı 4 Eksi Çözüm
Ayarlar'a gidin. Siri ve Arama'ya dokunun. "Hey Siri"yi Dinle özelliğini kapatıp yeniden açın. "Hey Siri"yi Ayarla ekranı göründüğünde Sürdür'e dokunun. Ekranınızda gördüğünüz her komutu söyleyin. Bitti'ye dokunun.
KS KS SndyRella Yoctopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Şubat 2022 #6 Krkc21 dedi: Ayarlar'a gidin. Siri ve Arama'ya dokunun. "Hey Siri"yi Dinle özelliğini kapatıp yeniden açın. "Hey Siri"yi Ayarla ekranı göründüğünde Sürdür'e dokunun. Ekranınızda gördüğünüz her komutu söyleyin. Bitti'ye dokunun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu sorunu çözdü. Artı 0 Eksi
Krkc21 dedi: Ayarlar'a gidin. Siri ve Arama'ya dokunun. "Hey Siri"yi Dinle özelliğini kapatıp yeniden açın. "Hey Siri"yi Ayarla ekranı göründüğünde Sürdür'e dokunun. Ekranınızda gördüğünüz her komutu söyleyin. Bitti'ye dokunun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bu sorunu çözdü.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.840 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #7 Ayarlar’da Siri ve Arama’da “Hey Siriyi Dinle” açık mı? Artı 0 Eksi