iPhone 13 Pro Max tam şarj olmuyor

CBN

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iPhone 13 Pro Max kullanıyorum şu anda. Akşam uyurken telefonumu %20 civarında şarja taktım fakat sabah kalktığımda şarjımın %43-44 gibi bir şey olduğunu gördüm. Geçen günlerdede bir kere daha başıma geldi telefonu tam şarja takmamış olabilirim diye düşündüm ama bu akşam şarja taktığıma eminim. Ayarlarda pil kısmına girdiğimde aşağıya ekleyeceğim görseli gösteriyor. Neden yapar sizce (bataryam %88)?

Dosya Ekleri

• IMG_2286.png
    IMG_2286.png
    113,3 KB · Görüntüleme: 34
Bir ayar var sarji optimize ediyor muhtemelen o acik kalmis. Senin sarj etme duzenini ogrenip ona gore sarji falan kesiyor pil sagligini korumak icin. Mesela her gece 12'de sarja takip sabah 9'da sarjdan cikariyorsan ilk taktiginda belli bir yere kadar sarj ediyor sonra salliyorum gece 3 ile sabah 7 arasi sarji kesiyor sonra 7'den 9'a tekrar sarj ediyor. Bu ayari kapatirsan duzelir muhtemelen.

Bir ayar var sarji optimize ediyor muhtemelen o acik kalmis. Senin şarj etme duzenini ogrenip ona gore sarji falan kesiyor pil sagligini korumak icin. Mesela her gece 12'de sarja takip sabah 9'da sarjdan cikariyorsan ilk taktiginda belli bir yere kadar şarj ediyor sonra salliyorum gece 3 ile sabah 7 arasi sarji kesiyor sonra 7'den 9'a tekrar şarj ediyor. Bu ayari kapatirsan duzelir muhtemelen.

Anladım deneyeyim bir teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı