BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #11 13 Pro fiyat performans olarak daha mantıklı.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #12 sweiss dedi: Pro Max önermiyorum şahsen. Hiç ergonomik değil ve çok kaba duruyor. iPhone 13 Pro daha ergonomik. Genişletmek için tıkla... Abim 13 Pro elime küçük geliyor dedi. BERWAR dedi: 13 Pro fiyat performans olarak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 13 Pro elime küçük geliyor dedi abim hocam.
sweiss dedi: Pro Max önermiyorum şahsen. Hiç ergonomik değil ve çok kaba duruyor. iPhone 13 Pro daha ergonomik. Genişletmek için tıkla... Abim 13 Pro elime küçük geliyor dedi. BERWAR dedi: 13 Pro fiyat performans olarak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 13 Pro elime küçük geliyor dedi abim hocam.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 22 Temmuz 2022 #13 Emperor4231 dedi: 13 serisinin kameralarında ayarlar yapamıyorsunuz ve parlak çekme gibi sıkıntıları olabiliyor. Tavsiyem 12 Pro Max alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sırf kamerada ayar yapılmıyor diye bir alt seriye düşmek inanılmaz mantıksız bir tavsiye. Benim tavsiyem 13 Pro ama.
Emperor4231 dedi: 13 serisinin kameralarında ayarlar yapamıyorsunuz ve parlak çekme gibi sıkıntıları olabiliyor. Tavsiyem 12 Pro Max alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sırf kamerada ayar yapılmıyor diye bir alt seriye düşmek inanılmaz mantıksız bir tavsiye. Benim tavsiyem 13 Pro ama.
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 22 Temmuz 2022 #14 Pro Max ağır ve büyük bir telefon, bunu göz önünde bulundurun.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 22 Temmuz 2022 #15 eKqx dedi: Abim 13 Pro elime küçük geliyor dedi. 13 Pro elime küçük geliyor dedi abim hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman zaten konuyu açmanıza bile gerek yok Pro Max halini alın küçük geliyorsa.
eKqx dedi: Abim 13 Pro elime küçük geliyor dedi. 13 Pro elime küçük geliyor dedi abim hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman zaten konuyu açmanıza bile gerek yok Pro Max halini alın küçük geliyorsa.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #16 349398 dedi: Pro Max ağır ve büyük bir telefon, bunu göz önünde bulundurun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende fark ettim Pro'ya göre çok ağır. erenspurs dedi: O zaman zaten konuyu açmanıza bile gerek yok Pro Max halini alın küçük geliyorsa. Genişletmek için tıkla... Sadece küçük gelmesi için açmadım konuyu, aralarında boyut, batarya gibi özellikler farklı. Bilgisi olan kişilerden destek almak için açtım. Emperor4231 dedi: 13 serisinin kameralarında ayarlar yapamıyorsunuz ve parlak çekme gibi sıkıntıları olabiliyor. Tavsiyem 12 Pro Max alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 12 Pro Max ile 13 Pro serisinin arasında dağlar kadar fark sanırsam hocam, sitesinde karşılaştırma yaparken öyle gözüküyor
349398 dedi: Pro Max ağır ve büyük bir telefon, bunu göz önünde bulundurun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende fark ettim Pro'ya göre çok ağır. erenspurs dedi: O zaman zaten konuyu açmanıza bile gerek yok Pro Max halini alın küçük geliyorsa. Genişletmek için tıkla... Sadece küçük gelmesi için açmadım konuyu, aralarında boyut, batarya gibi özellikler farklı. Bilgisi olan kişilerden destek almak için açtım. Emperor4231 dedi: 13 serisinin kameralarında ayarlar yapamıyorsunuz ve parlak çekme gibi sıkıntıları olabiliyor. Tavsiyem 12 Pro Max alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 12 Pro Max ile 13 Pro serisinin arasında dağlar kadar fark sanırsam hocam, sitesinde karşılaştırma yaparken öyle gözüküyor
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.727 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 22 Temmuz 2022 #17 erenspurs dedi: Sırf kamerada ayar yapılmıyor diye bir alt seriye düşmek inanılmaz mantıksız bir tavsiye. Benim tavsiyem 13 Pro ama. Genişletmek için tıkla... Temiz ve istediğiniz gibi fotoğraf çekemeyecekseniz neden 3 kameralı telefon alıyorsunuz?
erenspurs dedi: Sırf kamerada ayar yapılmıyor diye bir alt seriye düşmek inanılmaz mantıksız bir tavsiye. Benim tavsiyem 13 Pro ama. Genişletmek için tıkla... Temiz ve istediğiniz gibi fotoğraf çekemeyecekseniz neden 3 kameralı telefon alıyorsunuz?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.480 Çözümler 23 Yer Tottenham 22 Temmuz 2022 #18 Emperor4231 dedi: Temiz ve istediğiniz gibi fotoğraf çekemeyecekseniz neden 3 kameralı telefon alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Abartmayın hocam öyle bir şey yok. Hadi şimdilik öyle olsa bile iPhone bu telefonun olayı yazılım. Max 1-2 aya düzeltirler zaten.
Emperor4231 dedi: Temiz ve istediğiniz gibi fotoğraf çekemeyecekseniz neden 3 kameralı telefon alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Abartmayın hocam öyle bir şey yok. Hadi şimdilik öyle olsa bile iPhone bu telefonun olayı yazılım. Max 1-2 aya düzeltirler zaten.
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #19 eKqx dedi: 13 Pro Max ortalama bir eşofman, pantolon cebine sığar mı? Genişletmek için tıkla... Sığar bir sorunda, çıkmaz.
eKqx dedi: 13 Pro Max ortalama bir eşofman, pantolon cebine sığar mı? Genişletmek için tıkla... Sığar bir sorunda, çıkmaz.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #20 szoboszlaii dedi: Sığar bir sorunda, çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.