iPhone 13 Pro Max vs iPhone 14 Pro Max

isra2002

Hectopat
Daha fazla  
iPhone telefonlardan çok anlamıyorum o yüzden buraya sormak istedim. 37-43 bin TL'ye bataryası değişmemiş, 85-87 arası pil sağlıklı 13 Pro Max mi? Yoksa aynı şekilde batarya falan değişmemiş sağlık 85-90 arası 50-60'a 14 Pro Max mi? 14 Pro Max'i alabilirim bütçe de sorun yokta en mantıklı seçenek hangisi onu öğrenmek istiyorum. Oyun falan oynamıyorum, sadece kamera ve beni 2-3 sene götürsün. Yeri gelince orijinal batarya taktırırım diye düşünüyorum.

iPhone telefonlardan çok anlamıyorum o yüzden buraya sormak istedim. 37-43 bin TL'ye bataryası değişmemiş, 85-87 arası pil sağlıklı 13 Pro Max mi? Yoksa aynı şekilde batarya falan değişmemiş sağlık 85-90 arası 50-60'a 14 Pro Max mi? 14 Pro Max'i alabilirim bütçe de sorun yokta en mantıklı seçenek hangisi onu öğrenmek istiyorum. Oyun falan oynamıyorum, sadece kamera ve beni 2-3 sene götürsün. Yeri gelince orijinal batarya taktırırım diye düşünüyorum.

14 Pro Max daha iyi olur. Çünkü daha parlak ekran olması, bir yıl daha fazla güncelleme alacak olması, ana kamerasını 48 megapiksel olması, dinamik ada olması gibi temel artıları var. Ancak elbette 15 Pro'ya bütçeniz artıyorsa çıkmanız daha mantıklı olur.
Benim anlamadığım nokta bütçe sınırım yok demişsiniz. O halde sıfır bugünden iPhone 17 almak en mantıklısı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı