iPhone 13 Pro Max vs iPhone 15 Pro

Bütçe
40000

hasanglcr

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda kullandığım yurt içi, pili serviste değişmiş iPhone 13 Pro Max var. Bir tık sıkıldım telefonumdan, yurt dışı 15 Pro'ya geçmek istiyorum ama bu toplama telefon mevzuları ve yurt dışı telefonun baştan başa bir uğraş olduğunu söyleyenler var. Sizin fikrinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda kullandığım yurt içi, pili serviste değişmiş iPhone 13 Pro Max var. Bir tık sıkıldım telefonumdan, yurt dışı 15 Pro'ya geçmek istiyorum ama bu toplama telefon mevzuları ve yurt dışı telefonun baştan başa bir uğraş olduğunu söyleyenler var. Sizin fikrinizi merak ediyorum.

Eziyet olur sizin için. 13 Pro Max süper telefon.

Yurt dışı 15 Pro aldım daha yeni. On numara telefon tavsiye ederim. İlk başta diğer IPhone'dan iCloud ile tüm uygulamaları falan geçirdiğimde şarjı 3-4 saat anca idare etmişti, biraz korkuttu fakat 2. günden sonra optimize oldu. Çok memnunum tavsiye ederim. Ayrıca cihazın toplama olup olmadığını anlamak için 3uTools yazılımını kullanabilirsin. (2. el cihazlarda) sana tavsiyem telefoncudan vs. alacaksan en az 3-5 senelik bir yerden al. Ayrıca 3uTools sorduğunda olumsuz yanıt veren birinden kesinlikle telefon alma. Ek olarak araştırma yapmadan direkt satın alma, çok fazla dolandırıcı vs. var. Çift e-SIM cihaz satmaya vs. çalışıyorlar. Kesinlikle çift e-SIM satın alma.

Kayıtsız telefon iPhone ise hele ki bulaşılacak bir şey değil. Elinizdeki cihaz 15 Pro'dan daha iyi durumda. İllaki değiştirmek istiyorsanız 14 Pro veya Pro Max geçebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı