KendiHalinde
Hectopat
Bu iki telefondan hangisini almalıyım?
Bütçe sınırsız derken aslında bütçeye bakıp ona göre yorum atmasınlar diye sınırsız yazdım. Bütçem aslında 30-35bin. O yüzden iPhone 14 alamam 50bin olacak diyorlarÇarşamba günü iPhone 14 serisi tanıtılacak bütçe sınırsız yazmışsın kesinlikle 14 Pro Max almalısın o zaman.
Bütçeniz iPhone 14 Pro'ya yeter muhtemelen ben olsam 14 serisinden bir model alırdım.Şun anda iPhone 6s kullanıyorum. Ve aşırı yavaşladı, pilinden bahsetmek bile istemiyorum. Alacağım telefonu en az 3-4 sene kullanmak istiyorum. Ve fotoğraf çekip, paylaşmayı çok seviyorum. Oyun da oynamayı seviyorum. Bir de sakar biriyim o yüzden de dayanıklı olmalı.
Bu elimdeki telefon bana iyi dayandı kaç defa sert zeminlere düşürdüğümü hatırlamıyorum (ve hiç bir çatlağı yok) 2-3 defa üzerine su döküldü. Ama kasılmalar ve pil sorunu dışında şu anda hiçbbir sorunu yok.
Bütçe sınırsız derken aslında bütçeye bakıp ona göre yorum atmasınlar diye sınırsız yazdım. Bütçem aslında 30-35bin
Şun anda iPhone 6S kullanıyorum. Ve aşırı yavaşladı, pilinden bahsetmek bile istemiyorum. Alacağım telefonu en az 3-4 sene kullanmak istiyorum. Ve fotoğraf çekip, paylaşmayı çok seviyorum. Oyun da oynamayı seviyorum. Bir de sakar biriyim o yüzden de dayanıklı olmalı.
Bu elimdeki telefon bana iyi dayandı kaç defa sert zeminlere düşürdüğümü hatırlamıyorum (ve hiçbir çatlağı yok) 2-3 defa üzerine su döküldü. Ama kasılmalar ve pil sorunu dışında şu anda hiçbbir sorunu yok.
Bütçe sınırsız derken aslında bütçeye bakıp ona göre yorum atmasınlar diye sınırsız yazdım. Bütçem aslında 30-35bin
Umarım yeter. Yeterse alırım ama sanmam çünkü bir de ben 256GB istiyorum en az 45bin olur.Bütçeniz iPhone 14 Pro'ya yeter muhtemelen ben olsam 14 serisinden bir model alırdım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.