iPhone 13 Pro Max vs Xiaomi Mi 12 Pro

Bütçe
Bütçe sınırsız :D
13 Pro Max alırdım 2.el tarafında ve yazılım tarafında daha uzun ömürlü şu an Android tarafına geçtiğime pişmanım mi 11 var ve beklediğim kamera performansını veremiyor. Instagram kullanıyorum yoğun şekilde kalite düşüyor. Sürekli olarak paylaşım yapmam gerektiği için bende yakın zamanda 12 ya da 11 Pro Max geçmeyi düşünüyorum.

iPhone ama eğer ben bunu ileride yenilerim 14 çıkınca satarım falan dersen ama sen gidip uzun ömürlü dersen Apple'dan uzak dur çünkü 3 yılda %50 gücü kısılıyor Apple'la Instagram'a falan fotoğraf yükleyen biriysen Apple alman daha mantıklı.

Sadece oyun için alacaksan sosyal medyaya çok fotoğraf falan atmam diyorsan Xiaomi 12 Pro.
Sık fotoğraf çekip sosyal medya kullanıyorsan iPhone 13 Pro Max.
Hem oyun hem sosyal medya için yine 13 Pro Max.

Bu iki telefondan hangisini almalıyım?

Şun anda iPhone 6s kullanıyorum. Ve aşırı yavaşladı, pilinden bahsetmek bile istemiyorum. Alacağım telefonu en az 3-4 sene kullanmak istiyorum. Ve fotoğraf çekip, paylaşmayı çok seviyorum. Oyun da oynamayı seviyorum. Bir de sakar biriyim o yüzden de dayanıklı olmalı.
Bu elimdeki telefon bana iyi dayandı kaç defa sert zeminlere düşürdüğümü hatırlamıyorum (ve hiç bir çatlağı yok) 2-3 defa üzerine su döküldü. Ama kasılmalar ve pil sorunu dışında şu anda hiçbbir sorunu yok.

Çarşamba günü iPhone 14 serisi tanıtılacak bütçe sınırsız yazmışsın kesinlikle 14 Pro Max almalısın o zaman.
Bütçe sınırsız derken aslında bütçeye bakıp ona göre yorum atmasınlar diye sınırsız yazdım. Bütçem aslında 30-35bin. O yüzden iPhone 14 alamam 50bin olacak diyorlar

Şun anda iPhone 6s kullanıyorum. Ve aşırı yavaşladı, pilinden bahsetmek bile istemiyorum. Alacağım telefonu en az 3-4 sene kullanmak istiyorum. Ve fotoğraf çekip, paylaşmayı çok seviyorum. Oyun da oynamayı seviyorum. Bir de sakar biriyim o yüzden de dayanıklı olmalı.
Bu elimdeki telefon bana iyi dayandı kaç defa sert zeminlere düşürdüğümü hatırlamıyorum (ve hiç bir çatlağı yok) 2-3 defa üzerine su döküldü. Ama kasılmalar ve pil sorunu dışında şu anda hiçbbir sorunu yok.

Bütçe sınırsız derken aslında bütçeye bakıp ona göre yorum atmasınlar diye sınırsız yazdım. Bütçem aslında 30-35bin
Bütçeniz iPhone 14 Pro'ya yeter muhtemelen ben olsam 14 serisinden bir model alırdım.

Şun anda iPhone 6S kullanıyorum. Ve aşırı yavaşladı, pilinden bahsetmek bile istemiyorum. Alacağım telefonu en az 3-4 sene kullanmak istiyorum. Ve fotoğraf çekip, paylaşmayı çok seviyorum. Oyun da oynamayı seviyorum. Bir de sakar biriyim o yüzden de dayanıklı olmalı.
Bu elimdeki telefon bana iyi dayandı kaç defa sert zeminlere düşürdüğümü hatırlamıyorum (ve hiçbir çatlağı yok) 2-3 defa üzerine su döküldü. Ama kasılmalar ve pil sorunu dışında şu anda hiçbbir sorunu yok.

Bütçe sınırsız derken aslında bütçeye bakıp ona göre yorum atmasınlar diye sınırsız yazdım. Bütçem aslında 30-35bin

Fotoğraf çekip paylaşıyorsan iPhone al Android cihazlar IPhone'a göre daha iyi fotoğraf çekiyor ama Instagram'a atınca bozduğu için önemi kalmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı