IPhone 13 Pro Max'ten düz 17 veya 17 Pro Max'e geçilir mi?

nimotech

Picopat
Katılım
9 Kasım 2024
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi sosyaller halihazırda iPhone 13 Pro Max 128 GB kullanmaktayım pil sağlığım %85. Türkiye cihazı 17 veya yurt dışı 17 Pro Max'e geçilir mi?
 
Herkese iyi Sosyaller halihazırda iPhone 13 Pro Max 128 GB kullanmaktayım, pil sağlığım %85. Türkiye cihazı 17 veya yurt dışı 17 Pro Max'e geçilir mi?

Düz 17'yi de artık öneriyorum. Ancak acele etmeyin derim. Kasım veya aralık ayları gibi 70.000 TL civarlarına geriler fiyatı. Eğer bütçeniz el verecekse 17 Pro'ya zorlamanız çok güzel olur.
 
Yurt dışı alınabilir, çile falan olduğunu düşünmüyorum. Eylül'ün ortası geldi daha kapanmadı cihaz, şurada yılın bitmesine bir şey de kalmadı alo demek için ekstra telefon taşırsın 2 ay en fazla.

TR içinden de 17 alabilirsin, insanları Pro'yu tercih etmesi daha çok 120 Hz ile alakalıydı artık standart olduğuna göre düz modeller de alınır.
 
2 tane yurt dışı iPhone 17 alıp dönüşümlü kullan.
4+4 pandemi dönemimde geldi daha öncesinde 2+2 di kullanım süresi. Aynı şekilde tekrar 2+2 ye çekiyoruz demeyeceklerinin garantisi yok.
Herkese iyi sosyaller halihazırda iPhone 13 Pro Max 128 GB kullanmaktayım pil sağlığım %85. Türkiye cihazı 17 veya yurt dışı 17 Pro Max'e geçilir mi?
Hocam her türlü geçilir, ben düz 13 ten 16 pro ya geçtim. Bu kadar az fark olacağını bilseydim, 17 alır geçerdim. Arasında 5x zoom, biraz daha iyi gpu, pro işlemci ile düz 17 işlemci farkı nasıl bilmiyorum ama düşüncem 16 pro işlemci bir tık daha iyidir, titanyum kaplama var pro olarak.
17 de ön kamera 18mp olmuş, işlemci biraz daha yeni nesil, 120HZ her ikisi de, aliminyum kasa ile geliyor. Tercih sizin.
 
Düz 17'yi de artık öneriyorum. Ancak acele etmeyin derim. Kasım veya aralık ayları gibi 70.000 TL civarlarına geriler fiyatı. Eğer bütçeniz el verecekse 17 Pro'ya zorlamanız çok güzel olu.

Hocam açıkçası 13 Pro Max bile hala bana çok yeterli fakat iyice fiyat makası açılmadan değiştireyim diye düşündüm o zaman 17 alıyorum teşekkür ederim.
 
Hocam ben olsam Türkiye 17 alırdım. Yurtdışı cihazın çilesi bitmiyor + garantisi yok. Ayriyetten düz 17 modeli gayet güçlü olmuş bu sefer.
Yurt dışı cihazın tek çilesi kalan 4 aydır. Ki bence gayet yeterli bir çile. Onun dışında diğer kullandığınız cihazlarla aynı garanti dışında. Fakat yine de konuda dediğiniz gibi 17 düz daha mantıklı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…