Herkese iyi Sosyaller halihazırda iPhone 13 Pro Max 128 GB kullanmaktayım, pil sağlığım %85. Türkiye cihazı 17 veya yurt dışı 17 Pro Max'e geçilir mi?
4+4 pandemi dönemimde geldi daha öncesinde 2+2 di kullanım süresi. Aynı şekilde tekrar 2+2 ye çekiyoruz demeyeceklerinin garantisi yok.2 tane yurt dışı iPhone 17 alıp dönüşümlü kullan.
Hocam her türlü geçilir, ben düz 13 ten 16 pro ya geçtim. Bu kadar az fark olacağını bilseydim, 17 alır geçerdim. Arasında 5x zoom, biraz daha iyi gpu, pro işlemci ile düz 17 işlemci farkı nasıl bilmiyorum ama düşüncem 16 pro işlemci bir tık daha iyidir, titanyum kaplama var pro olarak.Herkese iyi sosyaller halihazırda iPhone 13 Pro Max 128 GB kullanmaktayım pil sağlığım %85. Türkiye cihazı 17 veya yurt dışı 17 Pro Max'e geçilir mi?
Düz 17'yi de artık öneriyorum. Ancak acele etmeyin derim. Kasım veya aralık ayları gibi 70.000 TL civarlarına geriler fiyatı. Eğer bütçeniz el verecekse 17 Pro'ya zorlamanız çok güzel olu.
Yurt dışı cihazın tek çilesi kalan 4 aydır. Ki bence gayet yeterli bir çile. Onun dışında diğer kullandığınız cihazlarla aynı garanti dışında. Fakat yine de konuda dediğiniz gibi 17 düz daha mantıklı.Hocam ben olsam Türkiye 17 alırdım. Yurtdışı cihazın çilesi bitmiyor + garantisi yok. Ayriyetten düz 17 modeli gayet güçlü olmuş bu sefer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.