iPhone 13 Pro mu, düz 14 mü?

Bütçe
33.000

byjuck

Megapat
İkinci el 13 Pro mu, sıfır düz 14 mü mantıklı olur?
İkisinin fiyatı aynı sayılır fakat hep sıfırdan yana tercih yaparım ama temiz bir 13 Pro olursa düşünsem mi diye de aklıma düştü şu an. 13'ün pili ölmüş olur büyük ihtimal. Sorun değil 2K'ya değiştiririz.

Kamera çok mu fark eder? Fotoğraf çekmeyi severim. Çok bariz midir acaba?
Hızlarında bir fark olacağını düşünmüyorum.
Başka da ayırt edici ekran Hz olayı olabilir. Başka da bir şey bulamadım.

İkisinin fiyatı aynı sayılır fakat hep sıfırdan yana tercih yaparım ama temiz bir 13 Pro olursa düşünsem mi diye de aklıma düştü şu an. 13'ün pili ölmüş olur büyük ihtimal. Sorun değil 2K'ya değiştiririz.

Sıfır düz 14 al daha mantıklı kamera açısından pek fark hissetmezsin diye düşünüyorum ama araştır kafana yatanı al bana göre sıfır her zaman daha iyidir.

iPhone 13 Pro çok daha mantıklı seçim olacaktır.

Ben de ikisi arasında kalmıştım. Yurt fişinden iPhone 14 almıştım. İkinci el istediği kadar temiz olsun kolay kolay almam.

Temiz 13 Pro tabii ki. Düz İphone modelleri ile Pro modelleri arasında dağlar kadar fark var. Kesinlikle temiz bir İphone 13 Pro.
Direkt kasa olarak fark ediyor.

Bu arada Gürcistan'a gitme şansınız varsa ordan almanız daha uygun. Otobüs bileti gidiş-dönüş, telefon kayıt ücreti, yurt dışı çıkış pulu ve İphone 13 Pro 128 GB sıfır olarak 29500 TL civarına geliyor. 14 Pro isterseniz 31850 TL civarına geliyor.
İPlus üzerinden bakıyorum. Gürcistan'da yetkili Apple satıcısı. Altta ürünleri bıraktım. Ülkeden çıkmadan %12'de vergi iadesi alıyorsunuz hesaplamalarım o şekilde yapıldı. 800-800 otobüs bileti oluyor. Direkt otobüs terminalinden yürüme mesafesinde 2 tane İPlus mağazası var.

1682370384339.png

1682370370536.png

Son düzenleme:
Ana kamerayla RAW çekim yapmadığınız sürece kalite farkı olmaz. İkisi de aynı sensörü kullanıyor. Bunun haricinde portre çekimlerinde telefoto kamerası olmasının avantajı var. Bulduğunuz cihaz ne kadar temiz olur bilinmez sonuçta her halükarda bir risk alıyorsunuz. Garanti kağıt üzerinde olsa bile belki bir şey oldu sahibi servise götürme gereği duymadı. Siz de götürdünüz servise cihazınız şu sebepten garanti dışı diyebilirler. Bunu satan kişi de bilmeyebilir gerek görmemiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı