iPhone 13 Pro vs iPhone 14 vs S24 FE

Hocam %80 pil sağlığında kullanırsın. Ama yanında bir de powerbank taşımak zorunda kalırsın. Yeni iPhone 11 geçtim. 4100MAH batarya ile 1 günü ucu ucuna çıkarıyorum diyebilirim %100 pil sağlığı ile. (Oyun oynamıyorum sadece Instagram)
Şu anki telefonum 5000MAH ama tek iyi yanı zaten şarjının gidiyor oluşu. Başka bir işe yaramıyor. Çok kasıyor. Arama bile yanıtlayamıyorum. Zaten genelde telefonumu gece şarja koyarım sabah uyandığımda full başlarım güne. Akşam saatlerine kadar idare etse benim için yeterli olur.

Genelde üniversitede ve gece vakitleri Twitter'da dolaşıp İnsta'da reels kaydırıyorum. Bir de Whatsapp'ta kız arkadaşımla konuşuyorum. Genel olarak böyle geçiyor ekran kullanımım.
iPhone'lar arasında uzun süre şarjı giden 13 Pro Max ondan sonra 15 ve 14 Pro Max geliyor. 2.el veya sıfır 13 Pro Max alabilirsiniz veya bütçeyi zorlayıp 2.el 14 Pro Max alırsın.

iPhone'lar arasında uzun süre şarjı giden 13 Pro Max ondan sonra 15 ve 14 Pro Max geliyor. 2.el veya sıfır 13 Pro Max alabilirsiniz veya bütçeyi zorlayıp 2.el 14 Pro Max alırsın.
Prolar 40 bin bandındayken Pro Maxlere geçildiğinde fiyatlar 45 50 bini buluyor o bütçeler de benim için hayal maalesef.

Babanda 30k civarı varsa sende üstüne koyar alırsınız bence o kadar da abartılacak birşey değil ya birazcık bekle sende yazın birkaç ay çalışırsın.
Hocam 24K civarı bende var zaten birikmiş. Üstüne işte babam ekleyecek öyle almam lazım. 3 senedir elimdeki telefonla kasarak donarak bi şekil idare ediyorum ama arkadaşların yanında bile meze oluyorum artık.

13 Pro, her yönden düz 14’ten iyi telefon. iPhone 14 dediğin telefon, sadece fazladan 2GB RAM ile gelen bir iPhone 13 özünde. 13 ve 14 alınmaz paralarını zerre hak etmiyor.
Bütçeyi biraz artırıp 2.el 13 Pro alabilirsin. 128GB konusunda peder izin vermiyorsa 128GB alıp iCloud Plus ile depolama sorunun ortadan kalktığı muhabbetini babana yapıp ikna etmelisin hocam. 13 Pro harici seçeneğin yok, yoksa paran çöpe gider haberin olsun.
Sıfır cihaz istersen S24FE çok iyi seçim olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı