Samsung S24 FE vs iPhone 13-14

iPhone 14'ün rakibi S24FE değil ki s24.
S24 FE ile S24 arasında büyük bir fark yok. S24 FE ile arasında 2 MP bir kamera farkı var, işlemci olarakta sadece 100 MHz bir saat hızı var. Onun dışında sayılabilecek bir fark yok zaten. S24 FE gayette iPhone 14'ün rakibi olur. Hatta daha iyi bile sayılabilir.

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s24-plus-fiyati,176112818.html Her bakımdan çok güzel cihaz, pil ömrü ve kamera sizin önceliğiniz ise bu modele bir göz atın derim.

Attıklarınız arasında S24 FE kamera hariç her alanda tokatlıyor. S24 FE alırdım o cihazlar arasından.
Hocam kameralar arasında hemen hemen pek bir fark yok gibi duruyor. İki cihazıda kullanmadım fakat kağıt üstünde pek bir fark yok gibi.

Dostum bir iPhone'cu olarak söylüyorum ne kadar güzel telefon olsa bile daha uygun fiyata iPhone 13 14 ten iyi telefonlar var S24FE de bunlardan biri ayrıca sana önerim 1 ay kadar daha beklersen Nothing Phone 3A çıkacak arkası cam tasarımı güzel Snapdragon 7 gen 3 işlemcili IPhone'lardaki gibi aksiyon butonu ve daha birçok özellik linkini de bırakayım Link ancak son olarak ben bekleyemem diyorsan sana şu anki önerilerim: Nothing Phone 2A Plus, Samsung S24FE.

Not: Eğer iPhone takıntınız varsa iPhone 13 tercih de edebilirsiniz.

Nothing Phone 2A Plus cidden iyi bir telefon mu iPhone 12'den gecebilirim belki?

Nothing Phone 2A Plus cidden iyi bir telefon mu iPhone 12'den gecebilirim belki?
Gerçekten iyi iPhone 13'ten bile daha hızlı bir telefon eğer sabredersen daha yeni tanıtılan Nothing 3a serisine bak derim zaten yukarda linkini koymuştum 1-2 ay içerisinde türkiyeye maksimum 30000tl den gelir ki o kadar pahalı sanmam anca düz 3 modeli belki 30 33kdan geliren dolusu amiral gemisi olduğu için eğer bekleyemem diyosan direkt geçebilirsin nothing phone 2a plus'a

Eger imaj onemliyse ve IPhone'nin bir imaji.
Oldugunu dusunuyorsaniz o fiyatlara yurt dışı bakabilirsiniz 16 Pro'ya kadar cikabilirsiniz yurt dışı ile ama yurt dışı alirken dikkatli olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı