IPhone 13 Pro vs iPhone 15

petro_2

Hectopat
Selamlar, iPhone 13 Pro veya iPhone 15 almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Çok oyun oynayan biri değilim, ara sıra kafamı dağıtmak için oynarım, onlar da düşük seviye oyunlar zaten.

Bazı danıştığım kişiler duz iPhone alınmaz diyor. Veya 13 Pro'nun özellikleri daha iyi diyorlar.
iPhone satış mantığı artık performanstan çok güvenlik ve cihaz yazılımı üzerinden ilerliyor. Ortalama bir iPhone telefon 2-3 yıl güncelleme alıyor. Şuan güncelleme alan iPhone 11 Pro bile yer yer kasmalar olduğu söyleniyor. Eğer telefonda çok önemli işler yapmıyorsanız ve biraz daha uzun süre güncel telefon kullanayım derseniz iPhone 15.

Selamlar, iPhone 13 Pro veya iPhone 15 almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Çok oyun oynayan biri değilim, ara sıra kafamı dağıtmak için oynarım, onlar da düşük seviye oyunlar zaten.

Güncelleme desteği önemliyse 15 alınabilir. Ama önemli değilse çok uzun yıllar kullanma gibi bir düşünceniz yoksa 13 Pro hala alınabilir.

Telefon ile ilgili profesyonel çekimler istemiyorsan 13 Pro almanın çok bir mantığını görmüyorum. Çünkü apple 13 serisinde prolara ayrı bir işlemci koymaya başlamamıştı. Bu yüzden 13 pro ve 13 ün neredeyse tek farkı kamerada. Eğer olayınız kamera değilse bence kararı güncellikten yana kullanmak daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı