iPhone 13 PUBG Mobile kasıyor

Cihazımda Custom ROM kurulu, performans artırıcı tweakler vs. de var. MIUI arayüzünde olsaydım zaten HDR'da 30 FPS üstü desteklemiyordu cihaz. HDR'da 45-50'leri yanlış hatırlamıyorsam Hangar'da almıştım, 90-100'ü Erangel'de alıyorum. Ambar'da ise 100-120 alıyorum. Ama 90-100 ve 100-120 FPS aldığım yerlerde ekran kaydı açmamıştım. Muhtemelen 70'e falan düşüyordur Erangel'de kayıt açınca.

Detaylar için teşekkürler hocam.

Arkadaşlar bi güncelleme yapayım telefonu bugün kutusundan çıkardım iki el falan değil iOS 18.4.1 yüklü ve evet akıcıdayken o akma hıssı yok 30 fps gıbı aynı güç tasarrufu kapalı. Kasma yok ama akıcı dağıl

Kanka ayarları soyleyebılır mısın bende gram akıcılık yok

Özelleştir deyip aşırı seçeneğini seçeceksiniz. Eğer o ayarı seçmediyseniz FPS otomatik olarak düşükte olur.

Hangi romu kurdun?

Özelleştir deyip aşırı seçeneğini seçeceksiniz. Eğer o ayarı seçmediyseniz FPS otomatik olarak düşükte olur.
Sectım tabiki ama telefonu daha bugun kutudan çıkardım ondan olabilir mi
Project pixel age kurdum, oyun için crDroid öneriyorlardı ama onda stok ROM'dan daha düşük FPS alıyorum diyenler vardı o yüzden kurmadım.
120 hzden geçtim ondan olabilir mi ekran kaydi alınca çok akıcı ama oynarken akmiyo oyun

Sectım tabii ki ama telefonu daha bugün kutudan çıkardım ondan olabilir mi?

120 Hz'den geçtim ondan olabilir mi ekran kaydi alınca çok akıcı ama oynarken akmiyor oyun.

120'den 60'a geçtiyseniz normaldir. Ben 60'da hiçbir FPS oyunu oynayamıyorum 120 Hz'den sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…