iPhone 13 PUBG Mobile kasıyor

@v3rtecc
"Redmi Note 10 Pro 128/6 GB. HDR ayarlarda ekran kaydı açıkken 45-50 FPS alıyor, ısınma yok FPS düşüşü donma olarak değil 30 FPS'lere düşüyor" hocam belki biraz yanlış hatırlıyor olabilirsiniz çünkü HDR ayarda PUBG Mobile video kaydı açık ve ısınma yok ve donma yok ayrıca FPS de 30 düşüyor sadece. Antrenman alanında ancak bu dediğiniz olabilir o da belki, emin değilim.

Cihazımda Custom ROM kurulu, performans artırıcı tweakler vs. de var. MIUI arayüzünde olsaydım zaten HDR'da 30 FPS üstü desteklemiyordu cihaz. HDR'da 45-50'leri yanlış hatırlamıyorsam Hangar'da almıştım, 90-100'ü Erangel'de alıyorum. Ambar'da ise 100-120 alıyorum. Ama 90-100 ve 100-120 FPS aldığım yerlerde ekran kaydı açmamıştım. Muhtemelen 70'e falan düşüyordur Erangel'de kayıt açınca.

Cihazımda Custom ROM kurulu, performans artırıcı tweakler vs. de var. MIUI arayüzünde olsaydım zaten HDR'da 30 FPS üstü desteklemiyordu cihaz. HDR'da 45-50'leri yanlış hatırlamıyorsam Hangar'da almıştım, 90-100'ü Erangel'de alıyorum. Ambar'da ise 100-120 alıyorum. Ama 90-100 ve 100-120 FPS aldığım yerlerde ekran kaydı açmamıştım. Muhtemelen 70'e falan düşüyordur Erangel'de kayıt açınca.

Detaylar için teşekkürler hocam.

Ayarlar doğru mu? Belki güç tassarufu modu açıktır o telefonun en fazla o kadar fps alması imkansız benim telefonum bile 60 fps alıyor HDR da 45 fps alıyor. Düzeltme: telefonum profilde yazıyor sanıyordum (Redmi Note 12 pro plus 5g 12+8GB RAM MT Dimensity 1080 256GB)
Arkadaşlar bi güncelleme yapayım telefonu bugün kutusundan çıkardım iki el falan değil iOS 18.4.1 yüklü ve evet akıcıdayken o akma hıssı yok 30 fps gıbı aynı güç tasarrufu kapalı. Kasma yok ama akıcı dağıl

Kanka ayarları soyleyebılır mısın bende gram akıcılık yok

Arkadaşlar bir güncelleme yapayım telefonu bugün kutusundan çıkardım iki el falan değil iOS 18.4.1 yüklü ve evet akıcıdayken o akma hıssı yok 30 FPS gıbı aynı güç tasarrufu kapalı. Kasma yok ama akıcı dağıl.

Kanka ayarları soyleyebılır mısın bende gram akıcılık yok.

Özelleştir deyip aşırı seçeneğini seçeceksiniz. Eğer o ayarı seçmediyseniz FPS otomatik olarak düşükte olur.

Hangi romu kurdun?

Özelleştir deyip aşırı seçeneğini seçeceksiniz. Eğer o ayarı seçmediyseniz FPS otomatik olarak düşükte olur.
Sectım tabiki ama telefonu daha bugun kutudan çıkardım ondan olabilir mi
Project pixel age kurdum, oyun için crDroid öneriyorlardı ama onda stok ROM'dan daha düşük FPS alıyorum diyenler vardı o yüzden kurmadım.
120 hzden geçtim ondan olabilir mi ekran kaydi alınca çok akıcı ama oynarken akmiyo oyun

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı