A Abdullah ULUTAŞ Hectopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar iyi günler. iPhone 13'e geçiş yaptım ama kapalıyken şarjı 10 olmadan açılmıyor. Acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi yoksa bu bir sorun olur mu?
Arkadaşlar iyi günler. iPhone 13'e geçiş yaptım ama kapalıyken şarjı 10 olmadan açılmıyor. Acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi yoksa bu bir sorun olur mu?
Çözüm manyagimben 25 Ocak 2023 Sorun değil hocam, belirli bir seviyeye gelmeden iPhone cihazlar açılmaz.
manyagimben Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer Ankara 25 Ocak 2023 #2 Sorun değil hocam, belirli bir seviyeye gelmeden iPhone cihazlar açılmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.531 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 25 Ocak 2023 #3 iPhone'un işletim sistemi %10'dan sonra açılır. Normal bir şey, problem olmaz. (Bazı modellerde daha düşük seviyede de açılabiliyor) Artı 0 Eksi
iPhone'un işletim sistemi %10'dan sonra açılır. Normal bir şey, problem olmaz. (Bazı modellerde daha düşük seviyede de açılabiliyor)
KS KS A Abdullah ULUTAŞ Hectopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #4 manyagimben dedi: Sorun değil hocam, belirli bir seviyeye gelmeden iPhone cihazlar açılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaşıma sordum benimki direkt açılıyor dedi acaba ayarı falan olabilir mi? dgknbzglu dedi: iPhone'un işletim sistemi %10'dan sonra açılır. Normal bir şey, problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. Sağ olun. Artı 0 Eksi
manyagimben dedi: Sorun değil hocam, belirli bir seviyeye gelmeden iPhone cihazlar açılmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir arkadaşıma sordum benimki direkt açılıyor dedi acaba ayarı falan olabilir mi? dgknbzglu dedi: iPhone'un işletim sistemi %10'dan sonra açılır. Normal bir şey, problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. Sağ olun.
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 25 Ocak 2023 #5 Abdullah ULUTAŞ dedi: Hocam bir arkadaşıma sordum benimki direkt açılıyor dedi acaba ayarı falan olabilir mi? Çok teşekkür ederim hocam. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ayar yapmışsa bile sağlıklı değil eski HTC'leri bilen vardır %50 olmadan açılmıyorlardı. Artı 0 Eksi
Abdullah ULUTAŞ dedi: Hocam bir arkadaşıma sordum benimki direkt açılıyor dedi acaba ayarı falan olabilir mi? Çok teşekkür ederim hocam. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ayar yapmışsa bile sağlıklı değil eski HTC'leri bilen vardır %50 olmadan açılmıyorlardı.
KS KS A Abdullah ULUTAŞ Hectopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #6 489483 dedi: Ayar yapmışsa bile sağlıklı değil eski HTC'leri bilen vardır %50 olmadan açılmıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
489483 dedi: Ayar yapmışsa bile sağlıklı değil eski HTC'leri bilen vardır %50 olmadan açılmıyorlardı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.