iPhone 13 telefon yavaş şarj oluyor

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Telefonu orijinal adaptörü ile şarj ediyorum. Son güncellemeden sonra yavaş şarj etmeye başladı. Prizi değiştirdim bir iki gün normal şarj etti bugün tekrardan yavaş şarj etmeye başladı. Adaptörü değiştirim farklı bir adaptörle şarj ettim bu sefer normal şarj olmaya başladı. Sorunu nasıl çözebilirim?

Telefonu orijinal adaptörü ile şarj ediyorum. Son güncellemeden sonra yavaş şarj etmeye başladı. Prizi değiştirdim bir iki gün normal şarj etti bugün tekrardan yavaş şarj etmeye başladı. Adaptörü değiştirim farklı bir adaptörle şarj ettim bu sefer normal şarj olmaya başladı. Sorunu nasıl çözebilirim?
Hocam Android kullandığımdan tam bilgim yok ama tahminimce ayarlarda hızlı şarj diye bir seçenek vardır belki kontrol ettiniz mi onu?

Hocam Android kullandığımdan tam bilgim yok ama tahminimce ayarlarda hızlı şarj diye bir seçenek vardır belki kontrol ettiniz mi onu?

Öyle bir seçenek yok ki.

Anladığım kadarıyla orijinal adaptör harici başka bir adaptör kullandığınızda normal şarj oluyordu değil mi? Eğer öyleyse sorun orijinal adaptörde dahi olabilir. Öyle değilse prize de bir bakın. En son çare servis olacaktır.

Sorunun neden olduğunu bilmiyorum o yüzden sormak istedim başka yaşayan var mı diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı