Simultranslate kullanılır mı?

Rehber: MORT bununla aynı şey değil mi? Bu program ücretsiz ve başka ücretsiz türevleri de var. Neden bu çalıntının reklamını bastılar her yerden anlamadım :D Biz metnin alanını seçmeden o kendisi çevirebilse o zaman diyeceğim hak ediyor parasını da hiçbir farkı yok diğerlerinden.

Satın almayın ben aldım 😀 mailime gelen indirme bağlantısı çalışmıyor. Öyle bir bağlantı yok. Keyi göndermiş ama programı göndermemiş arkadaş. Neyse olan 150 TL'ye oldu. Siz almayın bari uyarayım.

Ben aldım, uygulama çalışıyor ama yavaş çalışıyor maalesef. Altyazılara genel anlamda hiçbir şekilde yetişemiyor. Çok geç geliyor çeviriler. Uygulamadan NVIDIA GPU diye bir özellik var ben o özelliği kapatıp kullanıyorum AMD GPU kullanmam dolayı. Yavaş çalışmasının bununla alakası var mıdır emin değilim.

Ben de satın aldıktan sonra karşıma çıkan videolar sayesinde uygulamanın çalıntı olduğunu öğrendim maalesef. En başında bilseydim orijinal yapımcının Udemy kursunu satın alırdım sadece. Neyse 150 TL sigara parası olsun yapan elemana yapacak bir şey yok..

Ben aldım, uygulama çalışıyor ama yavaş çalışıyor maalesef. Altyazılara genel anlamda hiçbir şekilde yetişemiyor. Çok geç geliyor çeviriler. Uygulamadan NVIDIA GPU diye bir özellik var ben o özelliği kapatıp kullanıyorum AMD GPU kullanmam dolayı. Yavaş çalışmasının bununla alakası var mıdır emin değilim.

Ben de satın aldıktan sonra karşıma çıkan videolar sayesinde uygulamanın çalıntı olduğunu öğrendim maalesef. En başında bilseydim orijinal yapımcının Udemy kursunu satın alırdım sadece. Neyse 150 TL sigara parası olsun yapan elemana yapacak bir şey yok..

Kullanışlı bir araca benziyor ve orjinali neredeyse oradan satın almak istiyorum. Özellikle diyalogları akmayan oyunlarda çok iş görecektir. Bazı oyunlarda diyaloglar siz bir tuşa basmadan ilerlemiyor. Orada iş görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı