Samsung telefonlarda şebeke sorunu var diyorlar. Bir de açılış ekranında çok uzun kalıyor ben şahsen böyle açılış ekranında uzun kalacak bir telefonu tercih etmezdim. Ama diğer konularda iyi ise ona da bir bakarım ama ben şahsen iPhone 13 veya 12 tercih ediyorum. Fakat bu benim görüşüm sizin görüşünüzü bilemem. Mesela iPhone telefonlarda optik kamera sabitleyici var.
Mesela iPhone 11 veya 12 iyi midir?
Hiçbiri alınmaz, artık külüstür bunlar. 30k bütçen varsa gel yurt dışı düşün derim. 30K'ye 15 Pro, 15 Pro Max alırsın %103 vergi yüzünden külüstür cihazlara mahkum kalmazsın. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım.
Ülkemizdeki IMEİ kaydı 45K o yüzden kayıt ettirmek mantıklı değil.Kayıt olarak kaç TL tutuyor acaba?
Hiçbiri alınmaz, artık külüstür bunlar. 30k bütçen varsa gel yurt dışı düşün derim. 30K'ye 15 Pro, 15 Pro Max alırsın %103 vergi yüzünden külüstür cihazlara mahkum kalmazsın. Düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım.
Samsung telefonlarda şebeke sorunu var diyorlar. Bir de açılış ekranında çok uzun kalıyor ben şahsen böyle açılış ekranında uzun kalacak bir telefonu tercih etmezdim. Ama diğer konularda iyi ise ona da bir bakarım ama ben şahsen iPhone 13 veya 12 tercih ediyorum. Fakat bu benim görüşüm sizin görüşünüzü bilemem. Mesela iPhone telefonlarda optik kamera sabitleyici var.
Peki kayıtsız nasıl yapılıyor? Yasal mı? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Halihazırda bir tuşlu telefonum vardı sınav haftalarında kullandığım ve o telefon yurt dışından kaçak gelip kayıt olmadığı için BTK tarafından iptal edildi.
Hocam mümkün olursa 1 sene sonra da deneyiminizi yazın buraya
Instagram 60 fps destekliyor yalnız hocam.Bu nasıl soru hocam? Nasıl ne yapılacak? Instagram'da kaydırırken kassın mı telefon?
Instagram 60 FPS destekliyor yalnız hocam.
CS2 mi oynican Hz i napıcan telefonda?