iPhone 13 video izlerken kasmalar

Olmaz. Bütçe yeterse 256 GB daha iyi olur lakin yetmezse 128 GB fazlasıyla yeterli olur.

Tanıdıktan alacağım için 18'e veriyor galiba fiyat olarak uygun maalesef onda da 128 GB versiyonu var ama telefon daha 4 5 aylık yani temiz bir telefon.

• YouTube web mi uygulama mı?
  • YouTube güncel mi?
  • iOS güncel mi?
  • İnternet bağlantınız mb/sn

Kral iPhone 13'ü sattım teşekkür ederim mesajın için.

Yakın zamanda almayı planlıyordum ben de. Satma sebebiniz neydi?

iPhone 11'den geçmiştim 13'e bayağı bir akıcılık farkı bekliyordum ama şaşırtıcı bir şekilde iPhone 11 daha akıcıydı ilk 1 2 ay sorun yoktu ama sonra iOS 17'ye güncelledikten sonra hafif kasmalar YouTube'da bu sorun pilin 86'dan 87'ye çıkması gibi birçok sorun oldu şahsen telefonu 9 ay kullandım 7 ayı kullanmak bile gelmedi içimden tabii belki de iPhone 11'den 13'e geçtim diye olmuş olabilir ama senin ilk iPhone telefonun olacaksa bu dediklerimi hissetmiyebilirsin ben pek telefondan anlamam ama arkadaşlarında dediği gibi düz iPhone harbiden alınmaz ben 11'den 13'e geçince devasa bir fark bekliyordum ama 11'den daha memnundum şahsen haa bu arada ben öyle fazla fotoğraf falan çekinmeyi sevmiyorum öyle yönlerin varsa alabilirsin kamerası güzeldi yani.

Ben sizin 2.el alacağınızı unutmuşum. Fiyatı bayağı uygun, alabilirsiniz.

Kral seni çok meşgul ettim kusuruma bakma ama son bir soru daha sorayım S23'ün 128 GB versiyonu da iPhone 12'den daha iyidir değil mi yani oyun vs anlamında.

Yok hocam sorun değil, ne kusuru. Evet, daha iyi. Depolama kapasitesi sadece günlük işlerde ve dosya aktarımındaki hızı etkiler. Performansda kayıp olmaz.

Yok hocam sorun değil, ne kusuru. Evet, daha iyi. Depolama kapasitesi sadece günlük işlerde ve dosya aktarımındaki hızı etkiler. Performansda kayıp olmaz.

Kral iyi günler dün s 23 ile Instagram'da gezerken sanki ekran 120 Hz'den 60'a falan düşüyordu kaydırırken ondan sonra aynı şeyi menüde gezerken YouTube'da gezerken falan da yaşadım sonra kendi kendine düzeldi acaba ısındığı için veya güncellemesini yapmadığım için olabilir mi çünkü güncellemeden sonra düzeldi garantiye götürmemi gerektirecek herhangi bir şey var mı sence?

iPhone 13 telefonumla YouTube'da video izlerken bazen hafif FPS düşmeleri oluyor ama videoyu geri sarıp aynı sahneyi tekrar izleyince bir daha kasma olmuyor bu normal bir şey mi?
Merhabalar konuyu tekrar canlandırmak istiyorum. Eşimle kendime iphone 15 aldım ikisinde de bu hafif kasma sorununu fark ettim. Var mıdır sizde bir gelişme çözüm yolu araştırmadığım yer kalmadı?

Merhaba konuyu tekrar canlandırmak istiyorum. Eşimle kendime iPhone 15 aldım ikisinde de bu hafif kasma sorununu fark ettim. Var mıdır sizde bir gelişme çözüm yolu araştırmadığım yer kalmadı?

Ben 13ü satıp S23 aldım reis yani herhangi bir çözümü var mı bilmiyorum ben garantiye götürmemiştim sen bir götür istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…