iPhone 13 vs 12 Pro Max

stormcrow

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Sıfır 13 35 bin TL.
Yenilenmiş 12 Pro Max 30 bin TL.
13 sıfır olması ve işlemcisiyle önde ama iPhone almışken Pro Max modeli almak daha cazip geliyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim? (Android telefon düşünmüyorum)

Yenilenmişi geçin şu an düz 13 de önermem. Bende 15 Pro Max var 14 Pro Max vardı ondan önce ve yeni bir iPhone alacak olsam isterse iPhone 100 olsun düz model ise almam. En az ya Pro'ya da Pro Max olacak iPhone alacaksan.

Merhaba.
Sıfır 13 35 bin TL.
Yenilenmiş 12 Pro Max 30 bin TL.
13 sıfır olması ve işlemcisiyle önde ama iPhone almışken Pro Max modeli almak daha cazip geliyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim? (Android telefon düşünmüyorum)

Yenilenmiş cihazı hangi firmadan tercih ediyorsunuz? Böyle durumda dolusu varken boş bir 13 almak kötü olur tek soru yenilenmiş cihaz nereden gelecek.

Yenilenmiş cihazı hangi firmadan tercih ediyorsunuz? Böyle durumda dolusu varken boş bir 13 almak kötü olur tek soru yenilenmiş cihaz nereden gelecek.
Sahibindenin yeni uygulaması yepy'den almayı düşünüyordum. Arkasında sahibinden markası olduğu için diğerlerinden daha güvenli geldi açıkçası.

Sahibindenin yeni uygulaması Yepy'den almayı düşünüyordum. Arkasında sahibinden markası olduğu için diğerlerinden daha güvenli geldi açıkçası.

Tercih edilir kendileri iyi gayet ama her yenilenmiş satıcının yahnisi yenmez bu işi aşırı berbat yapan firmalarda var ben şahıs olarak hiçbir zararlarını görmedim bir sürü telefon aldım sattım böyle kusursuz geldi sayılır çoğu. Güvenebilirsiniz olmazsa iade etme hakkınız dünden var zaten bir de 2 el üzerinde satarken yenilenmiş diye satmanız gerekir bu da fiyatta ucuzluk olabilir.

Tercih edilir kendileri iyi gayet ama her yenilenmiş satıcının yahnisi yenmez bu işi aşırı berbat yapan firmalarda var ben şahıs olarak hiçbir zararlarını görmedim bir sürü telefon aldım sattım böyle kusursuz geldi sayılır çoğu. Güvenebilirsiniz olmazsa iade etme hakkınız dünden var zaten bir de 2 el üzerinde satarken yenilenmiş diye satmanız gerekir bu da fiyatta ucuzluk olabilir.
Teşekkür ederim o zaman 12 pro maxi alıp deneyeceğim. Eğer bir sıkıntı olursa iade edip sıfır 13 alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı